Iranian Agriculture News Agency

مجید پارسایی:

نیمی از نانوایی‌های کشور از خمیرمایه استفاده می‌کنند

ایانا- اقتصاد: دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران: ساماندهی مصرف جوش شیرین در نانوایی‌ها انجام نشده است.

نیمی از نانوایی‌های کشور از خمیرمایه استفاده می‌کنند

دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران، از استفاده از جوش شیرین با وجود ممنوعیت مصرف در نان خبر داد و گفت: ساماندهی در خصوص مصرف جوش شیرین در نانوایی‌ها صورت نپذیرفته است.

به گزارش ایانا، مجید پارسایی در نشست خبری ظهر امروز، با بیان اینکه بازار مصرف برای خمیرمایه ایرانی در جهان وجود دارد، گفت: دغدغه حال حاضر ما استفاده از خمیرمایه در پخت نان و سلامتی مصرف کنندگان است.

او با بیان اینکه کمتر از نیمی از نانوایی‌های کشور از خمیر مایه استفاده می‌کنند، افزود: در حال حاضر نیاز کشور ٤٠تا٤٥هزار تن است.

پارسایی با تاکید به اینکه  از ١٠٠کارخانه تولیدی خمیرمایه در جهان ٨کارخانه در ایران مشغول تولید هستند، گفت: ٣٢ تا٣٤هزار  تن خمیرمایه در کشور تولید می شود.

او با تاکید به اینکه ٧٠هزار نانوایی در کشور وجود دارد، یادآوری کرد که متاسفانه نانوایی‌ها با استفاده از جوش شیرین سلامتی افراد را به خطر می اندازند. 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید