آجیل وایتکسی هم داریم!؟
رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل شایعه استفاده از وایتکس رقیق شده در آجیلهای کهنه و قدیمی برای فروش دوباره و عرضه به بازار را تکذیب کرد.
ایسنا: اخیراً مباحثی مبنی بر اینکه "فروشندگان آجیل و خشکبار به سبب آنکه محصول سالهای گذشته روی دستشان باقیمانده و به دلیل خشک شدن قابلعرضه نیست، آن را با وایتکس رقیقشده و آب مخلوط میکنند تا پس از خشک شدن رطوبتی را به آجیلهای کهنه خود برگردانند"، مطرحشده که مصطفی احمدی در این زمینه گفت: بهشدت این موضوع را تکذیب میکنم، چراکه بههیچوجه امکان آن ازنظر فنی وجود ندارد و اگر آجیل و خشکباری که فرآوری شده باشد رطوبت داده شود، بهطورکلی از بین میرود و اساساً امکان چنین کاری وجود ندارد.
وی افزود: آجیل و خشکبار خام و فرآوری نشده تا دو سال قابلیت نگهداری دارد اما اگر این محصولات فرآوری شود، حداکثر مدت نگهداری آن شش ماه خواهد بود.
آجیلی رو دستمان نمانده که دوباره فرآوری کنیم
رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تصریح کرد: هیچیک از فروشندگان آجیل چنین کاری با محصول خود نمیکنند، چراکه اگر ذرهای امکان فروش آجیل و خشکبار کهنه سال قبل به وانتبارها و با یکسوم قیمت وجود داشته باشد، در صورت رطوبت دیدن هیچ کاری دیگر با آن نمیشود کرد و به ضایعات زباله تبدیل میشود.
به گفته احمدی، مردم نباید به چنین شایعاتی بهراحتی توجه کنند و بر اساس آن تصمیمگیری کنند، چراکه نهتنها امکان انجام چنین کاری وجود ندارد بلکه طی دو سال گذشته بازار آجیل و خشکبار به حدی پررونق و مشتری بوده است که هیچ محصولی از سال قبل باقی نمانده و هماکنون هیچ موجودی از پارسال نداریم.
بر اساس آخرین آمار منتشرشده از سوی مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت جهاد کشاورزی، طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۳۰ هزار ۱۸۸ تن پسته به ارزش یک میلیارد و ۱۷۵ میلیون و ۴۴ هزار دلار به کشورهای مختلف صادرشده است که نسبت به سال گذشته با کاهش ۵.۲۶ درصد ازنظر وزنی و ۷.۵۶ درصد ازنظر ارزشی مواجه شده است.
دیدگاه تان را بنویسید