معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی:
احیا پیوندهای فرهنگی در جشنوارههای غذا
چهارمین جشنواره بینالمللی غذای کشورهای عضو اکو – جاده ابریشم در زنجان پایان یافت
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: غذا ذائقه و هنر مشترک میان کشورها را به نمایش می گذارد و جشنواره های مرتبط با آن می تواند موجب پیوند ملل شود.
محمد محب خدایی شامگاه پنجشنبه در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره بینالمللی غذای کشورهای عضو اکو – جاده ابریشم در زنجان افزود: جشنواره غذای اکو – جاده ابریشم اتفاق بزرگی در حوزه گردشگری و دلیلی برای گردهمآمدن و معرفی ظرفیتهای کشور به سراسر جهان است.
وی یادآورشد: با همتی که مسئولان استان زنجان انجام دادند، این مهم اتفاق افتاد که سازمان همکاریهای اقتصادی اکو برای تمدید این برنامه طی سالهای آتی در زنجان بیشتر پیشگام باشد و ثابتتر عمل کند.
محب خدایی اظهار کرد: امید میرود با چنین همتی در آینده نزدیک شاهد حضور بیشتر گردشگران داخلی و خارجی در زنجان باشیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: امیدواریم نزدیکی زنجان به تهران که یکی از استانهای مهم گردشگرفرست کشور است، حضور بیشتری برای استفاده از ظرفیتهای بیبدیل تاریخی و طبیعی زنجان در بازههای زمانی مختلف رقم بزند.
وی خاطرنشان کرد: امروز شاهد هستیم که کشورهای متعددی، با مشترکاتی در کنار هم هستند و یک ذائقه و هنر را به نمایش میگذارند.
محب خدایی با بیان اینکه استعدادهای بزرگی در تمام استانها وجود دارد، ابراز امیدواری کرد، این همدل بودن در همه حوزهها شکل بگیرد و بتوان در آینده نزدیک از این توانمندیها در جهت افزایش گردشگران داخلی و خارجی استفاده کرد.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: امیدواریم در زنجان شاهد جشنوارههای متعدد باشیم، چرا که یکی از بهانههای جذب گردشگر همین جشنوارهها و رویدادها هستند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان هم در ادامه اضافه کرد: بر این باورم که تعالی دانش، فرهنگ و هنر هر کشوری به غیر از تعامل، تبادل افکار و اندیشهها امکانپذیر نیست.
یحیی رحمتی افزود: در این میان میراثهای فرهنگی، با توجه به نقش انکارناپذیر آن در فرهنگ، یکی از درخشانترین پدیدههای عصر حاضر است که با حفظ و احیای آیینها، با ایجاد و برگزاری جشنوارهها از این دست، به نزدیکی فرهنگهای مختلف کمک میکند.
وی تاکید کرد: این جشنواره یکی از جنبههای بارز دیپلماسی فرهنگی و رویدادی است که میتواند رابطهای نزدیک و تنگاتنگ با ملتهای جهان برقرار کند.
رحمتی اظهار کرد: در چهارمین دوره برگزاری این جشنواره غذاهای متنوعی از کشورهای گوناگون ارائه شد، غذاهایی که به لحاظ محتوا، به طور کامل متفاوت بودند اما همه عطر و طعم مهربانی داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: آنچه رخ داد حضور برای تحقق یک هدف مشترک و آن هم ترویج صلح و دوستی و احیای سنتهای باستانی غذا در مسیر جاده ابریشم است.
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره، شکوفایی رابطه آیندهنگر و حقیقتگرا بین ایران و سایر کشورهاست، چرا که کشورها و ملل مختلف، دغدغه صلح و سعادت بشری دارند و به عاقبت و عافیت انسانها میاندیشند.
چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکو - جاده ابریشم 11 تا 13 اردیبهشت جاری در محل نمایشگاههای بینالمللی کاسپین زنجان میزبان عموم علاقه مندان و بازدیدکنندگان بود.
دیدگاه تان را بنویسید