بهبود تولید مواد پروتئینی در خراسان رضوی
جانشین معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی وضعیت تولید مواد پروتئینی را در این استان در سال 96 تشریح کرد.
دکتر محمد یاحقی در این باره اظهار داشت: طی سال 96 بیش از 67 هزار تن گوشت قرمز، 150 هزار تن تخممرغ و 110 هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید شده است.
وی افزود: همچنین سال گذشته 800 هزار قطعه جوجهمرغ بومی در راستای اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال پایدار روستایی درسال 96 توزیع شده است که در نتیجه 10 هزار تن تخممرغ محلی به ارزش تقریبی یک هزار میلیارد ریال تولید شده است.
جانشین معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: علاوه بر این در سال 96 در راستای ساماندهی صادرات و حذف واسطهها بهویژه کاهش هزینههای تولید و بهرهوری تعداد پنج زنجیره تولید دام و طیور در استان ایجاد شده است./
دیدگاه تان را بنویسید