مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
590 هزار تن محصولات باغی در استان قزوین تولید شد
سال گذشته بیش از ۳۵۰ هزار تن انگور از ۳۱ هزار و ۱۶۲ هکتار تاکستانها برداشت شد
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد سال گذشته بیش از 590 هزار تن محصولات باغی شامل میوههای هستهدار، دانهدار، میوههای خشک، نیمه گرمسیری، محصولات گلخانهای و قارچ خوراکی در استان قزوین تولید شد.
علی اکبری گفت: سطح زیر کشت باغهای فندق استان قزوین سههزار و 200 هکتار است که از این مساحت سالانه سههزار و 150 تن محصول برداشت میشود.
وی با بیان اینکه سالانه 14 هزار تن قارچ خوراکی در استان تولید میشود، افزود: محصول زغالاخته با 706 هکتار و تولید سههزار و 200 تن، گیلاس با سههزار و 470 هکتار و تولید 34 هزار تن و گردو با سطح زیر کشت پنجهزار و 540 هکتار و تولید 10 هزار تن از محصولات مهم باغی استان قزوین است.
اکبری با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از 350 هزار تن انگور از 31 هزار و 162 هکتار باغ برداشت شد، گفت: از این میزان انگور، 50 هزار تن کشمش در استان تولید شد. همچنین تاکنون 596 فقره پرونده داربستی کردن انگور به مبلغ 50 میلیارد ریال در سطح 827 هکتار اجرا شده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه سطح زیر کشت باغهای زیتون 9 هزار و 150 هکتار است، گفت: از این میزان سههزار و 50 هکتار بهصورت نهال و ششهزار و 100 هکتار بارور است.
وی ادامه داد: در سال گذشته 18 هزار و 500 تن زیتون در استان تولید شده که از این میزان 70 درصد بهصورت زیتون کنسروی و 30 درصد بهصورت استحصال روغنی است./
دیدگاه تان را بنویسید