Iranian Agriculture News Agency

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبر داد:

تأمین برنج 25 میلیون ایرانی در مازندران/ برنج مازندران کاملاً سالم است

سلامت برنج‌های تولیدی مازندران مورد تأیید بسیاری از کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی و 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت و عدم سلامت و وجود آلودگی در برنج‌های استان مازندران شایعه است.

تأمین برنج 25 میلیون ایرانی در مازندران/ برنج مازندران کاملاً سالم است

سلامت برنج‌های تولیدی مازندران مورد تأیید بسیاری از کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی و 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت و عدم سلامت و وجود آلودگی در برنج‌های استان مازندران شایعه است.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، معاون سازمان جهاد کشاورزی این استان در سومین جشنواره ملی برنج دابودشت و دشت‌سر شهرستان آمل، گفت: 217 هزار هکتار از اراضی مازندران امسال به زیر کشت رفت.

عزیزالله شهیدی‌فر افزود: مازندران با اراضی شالیزاری حاصلخیز، 45 درصد تولید برنج کشور را بر عهده داشته که با تولید یک میلیون و 350 هزارتن شلتوک، برنج سفید 25 میلیون ایرانی را تأمین می‌کند.

وی بیان کرد: امروزه دو موضوع مهم کیفیت و کمیت در تولید برنج اهمیت فراوان دارد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به تولید محصولات مرغوب در زمینه برنج در شهرهایی همانند آمل، محمودآباد، فریدونکنار، بابل و سرخرود، ادامه داد: برنج بخش دابودشت مازندران یکی از مرغوب‌ترین برنج های مازندران است و برنج‌های وارداتی قابل مقایسه با ارقام داخلی و محلی نیستند.

شهیدی‌فر با رد شایعه عدم سلامت و وجود آلودگی در برنج های مازندران، تأکی دکرد: موضوع سلامت برنج‌های مازندران به تأیید بسیاری از کارشناسان و محققان مراکز تحقیقاتی و 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.

وی در پایان یادآور شد: واردات برنج خارجی امروزه از دغدغه‌های اصلی کشاورزان است و با توجه به استقبال مردم مازندران به کشت دوم برنج نباید با واردات بی‌رمقی حاصل شود./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید