Iranian Agriculture News Agency

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم خبر داد:

عرضه گوشت گرم به قیمت 33 هزار تومان در قم

توزیع گوشت گرم وارداتی در استان با هماهنگی شرکت پشتیبانی امور دام با هدف کمک به معیشت شهروندان و تنظیم بازار، با قیمت هرکیلوگرم 33 هزار تومان انجام می‌شود.

عرضه گوشت گرم به قیمت 33 هزار تومان در قم

توزیع گوشت گرم وارداتی در استان با هماهنگی شرکت پشتیبانی امور دام با هدف کمک به معیشت شهروندان و تنظیم بازار، با قیمت هرکیلوگرم 33 هزار تومان انجام می‌شود.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، مدیر توسعه بازرگانی این سازمان با اعلام این خبر گفت: فروشگاه مرکزی عرضه گوشت گرم وارداتی واقع در بلوار الغدیر بعد از پمپ بنزین است که در این فروشگاه لاشه و شقه گوسفندی به قیمت 33 هزار تومان و ران گوسفندی به قیمت 34 هزار تومان عرضه خواهد شد.

علی‌اصغر همت افزود: توزیع گوشت گرم وارداتی در استان قم از طریق فروشگاه مرکزی به آدرس فوق و همچنین فروشگاه‌هایی که برای عرضه این محصول در سطح شهر قم مشخص شده است، انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه ارزان بودن قیمت آن نسبت به گوشت گرم داخلی به معنای بی‌کیفیت بودن این محصول نیست، بیان کرد: بر اساس نظرسنجی‌های صورت‌گرفته، کیفیت گوشت گرم وارداتی توزیع شده در استان قم بسیار مناسب است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به اینکه گوشت قرمز وارداتی به استان قم را گوشت بره نر با وزن لاشه 12 تا 15 کیلوگرم تشکیل می‌دهد، ادامه داد: گوشت گرم عرضه شده در مراکز فروش منتخب در استان قم، پس از گذراندن مراحل ذبح اسلامی در کشور استرالیا به سرعت به ایران ارسال شده و سپس برای توزیع در استان وارد مراکز فروش می‌شود.

همت عنوان کرد: سلامت گوشت گرم وارداتی به استان قم قبل از توزیع توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان، مورد بررسی قرار گرفته و مراحل توزیع این محصول در مراکز فروش تحت نظارت این دستگاه انجام می‌شود./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید