Iranian Agriculture News Agency

افزایش 19 درصدی تولید گوشت مرغ در خوزستان

در چهار ماهه اول امسال تولید مرغ در مرغداری های استان خوزستان 19 درصد افزایش داشته است.

افزایش 19 درصدی تولید گوشت مرغ در خوزستان

در چهار ماهه اول امسال تولید مرغ در مرغداری های استان خوزستان19 درصد افزایش داشته است .

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اعلام این خبر گفت: تولید گوشت مرغ آماده طبخ در چهار ماهه اول سال جاری 25 هزار و 721 تن بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که 21 هزار و 652 تن بوده 19 درصد افزایش داشته است .

محمد مشکورزاده علت افزایش تولید گوشت مرغ را افزایش جوجه ریزی اعلام کرد و گفت: در چهار ماهه سال گذشته میزان جوجه ریزی 11 میلیون و 396 هزار قطعه بوده که این میزان جوجه ریزی در مدت مشابه سال جاری به 13 میلیون و 537 هزار و 400 قطعه افزایش یافته است .

وی اظهار کرد: با توجه به روند افزایش جوجه ریزی در ماه های گذشته امید است میزان تولید گوشت مرغ سیر صعودی خود را در ماه های آتی ادامه دهد./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید