معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛
جوجه ریزی 12 میلیون قطعهای در مازندران
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: اردیبهشت ماه امسال 12 میلیون و 443 هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مسعود احمدی حاجی بیان کرد: برای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، اردیبهشت ماه امسال 12 میلیون و 443 هزار و 69 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی استان مازندران انجام شد.
وی درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجهکشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجهریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: اردیبهشت ماه امسال 12 میلیون و 443 هزار و 69 قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی استان انجام شد.
وی ادامه داد: در این مدت 43 میلیون و 647 هزار و 43 قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجهکشی و 28 میلیون و 406 هزار و 359 قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجهریزی 12 میلیون و 443 هزار و 69 قطعهای در مزارع مرغ گوشتی و جوجهریزی 198 هزار و 579 قطعه ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در اردیبهشت ماه امسال، افزود: پیشبینی میشود با این تعداد جوجهریزی، 22 هزار و 908 تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی اضافه کرد: یک میلیون و 11 هزار و 810 قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در اردیبهشت ماه امسال از نژاد آپلاس، 3 میلیون و 59 هزار و 910 قطعه از نژاد آرین، 7 میلیون و 635 هزار و 539 قطعه از نژاد راس و 718 هزار و 10 قطعه از نژاد کاب بود.
دیدگاه تان را بنویسید