Iranian Agriculture News Agency

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان خبرداد:

انتقال تولید سبزی و صیفی به فضای گلخانه

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان زنجان از انتقال تولید سبزی و صیفی به فضای گلخانه، برای سازگاری با شرایط کم‌آبی خبرداد.

انتقال تولید سبزی و صیفی به فضای گلخانه

اکبر طیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا از تامین ۲/۷ سبزی و صیفی کشور در استان زنجان خبر داد و افزود: سبزی و صیفی محصولات آب‌بر هستند، هر سال بر اساس قیمت بازار یک نوسان قیمتی را داریم.

وی ادامه داد: با این وجود متوسط سطح زیر کشت سالیانه ما در حوزه سبزی‌جات حدود ۲۰ هزار تا ۲۰ هزار و ۵۰۰ است.

طیبی در رابطه با برنامه‌های  کاهش مصرف آب درحوزه سبزی و صیفی در زنجان افزود: یکسری از محصولات ما مثل گوجه‌فرنگی، فلفل، لوبیا سبز و باقالی به شکل نشایی کشت می‌شود.

وی بیان کرد: کشت نشایی موجب صرفه‌جویی در مصرف آب و زودتر رسیدن محصول می‌شود.

اکبر طیبی اضافه کرد: در محصولاتی مثل سیب‌زمینی که امکان کشت نشایی ندارد، توسعه و ترویج محصولات کم آب‌بر مثل پیاز در دستور کار است.

وی افزود: بحث اصلاح سیستم آبیاری از برنامه‌های مهم استان بوده که شروع شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی استان زنجان گفت:  آبیاری عمده کشت سبزی و صیفی استان از نوع  بارانی و تحت فشار است.

وی ادامه داد: این نوع آبیاری کمترین آب را مصرف می‌کند و ۱۰۰ درصد اراضی ما به این شکل آبیاری می‌شود.

طیبی درباره دیگر برنامه‌های استان گفت: انتقال تولید سبزی و صیفی از فضای باز به فضای گلخانه‌ای از سیاست‌های اصلی سازمان جهاد کشاورزی استان است.

وی اضافه کرد: استان ما بیشتر از تعهدات ابلاغیه به زنجان سعی در عملیاتی کردن توسعه گلخانه‌ها داشته است. سال گذشته بالای ۳۰ هکتار توسعه گلخانه‌ها را داشتیم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید