مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه اعلام کرد؛
جوجه ریزی 2.4 میلیون قطعه ای در گلوگاه/تولید 6700 تن گوشت سفید
مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه از جوجه ریزی 2 میلیون و 400 هزار قطعه در مرغداریهای این شهرستان خبر داد
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهدی باباجانی از جوجه ریزی 2 میلیون و 400 هزار قطعه ای در مرغداری های شهرستان گلوگاه در از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
وی با اشاره به 50 واحد فعال تولید مرغ گوشتی در این شهرستان، افزود: از ابتدای امسال تاکنون 6 هزار و 700 تن گوشت مرغ زنده به ارزش 274 میلیارد و 700 میلیون تومان در این شهرستان تولید شد.
باباجانی تصریح کرد: وزن جوجه های یک روزه معمولا حدود 42 گرم است که بعد از گذشت زمان پرورش که 42 روز است به وزن 2 هزار و 500 گرم می رسد.
وی بیان کرد: گوشت مرغ یکی از پراهمیت ترین غذاهای منشا حیوانی می باشد که حاوی 9 اسید آمینه ضروری است. این ماده غذایی دارای مقدار قابل توجهی پروتئین است که به عضله سازی و جلوگیری از پوکی استخوان در افراد مسن و زنان کمک می کند. گوشت مرغ یکی از مهمترین و پرمصرف ترین گوشت حیوانات در کشور ما است. به همین منظور، پرورش مرغ گوشتی به طور گسترده ای در مناطق مختلف کشور انجام می شود.
دیدگاه تان را بنویسید