Iranian Agriculture News Agency

 مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه اعلام کرد؛

جوجه ریزی 2.4 میلیون قطعه ای در گلوگاه/تولید 6700 تن گوشت سفید

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه از جوجه ریزی 2 میلیون و 400 هزار قطعه در مرغداریهای این شهرستان خبر داد

جوجه ریزی 2.4 میلیون قطعه ای در گلوگاه/تولید 6700 تن گوشت سفید

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهدی باباجانی از جوجه ریزی 2 میلیون و 400 هزار قطعه ای در مرغداری های شهرستان گلوگاه در از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

وی با اشاره به 50 واحد فعال تولید مرغ گوشتی در این شهرستان، افزود: از ابتدای امسال تاکنون 6 هزار و 700 تن گوشت مرغ زنده به ارزش 274 میلیارد و 700 میلیون تومان در این شهرستان تولید شد.

باباجانی تصریح کرد: وزن جوجه های یک روزه معمولا حدود 42 گرم است که بعد از گذشت زمان پرورش که 42 روز است به وزن 2 هزار و 500 گرم می رسد.

وی بیان کرد: گوشت مرغ یکی از پراهمیت ترین غذاهای منشا حیوانی می باشد که حاوی 9 اسید آمینه ضروری است. این ماده غذایی دارای مقدار قابل توجهی پروتئین است که به عضله سازی و جلوگیری از پوکی استخوان در افراد مسن و زنان کمک می کند. گوشت مرغ یکی از مهمترین و پرمصرف ترین گوشت حیوانات در کشور ما است. به همین منظور، پرورش مرغ گوشتی به طور گسترده ای در مناطق مختلف کشور انجام می شود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید