تولید ۱۷ هزار تن گوشت سفید در واحدهای تولیدی شهرستان قزوین
مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین از تولید ۷ هزارتن گوشت سفید (مرغ) در واحدهای نیمچه گوشتی این شهرستان طی ۸ ماهه گذشته خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، سعید صالحی مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین افزود: طی این بازه زمانی در واحدهای نیمچه گوشتی بالغ بر ۸ میلیون و پانصد و سی هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که افزایش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
وی اظهار کرد: این میزان گوشت سفید تولید شده در بازارهای داخل و خارج استان توزیع و مصرف شده است.
دیدگاه تان را بنویسید