Iranian Agriculture News Agency

تولید ۱۷ هزار تن گوشت سفید در واحدهای تولیدی شهرستان قزوین

مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین از تولید ۷ هزارتن گوشت سفید (مرغ) در واحدهای نیمچه گوشتی این شهرستان طی ۸ ماهه گذشته خبر داد.

تولید ۱۷ هزار تن گوشت سفید در واحدهای تولیدی شهرستان قزوین

به گزارش خبرنگار ایانا در  استان قزوین، سعید صالحی مدیر جهادکشاورزی شهرستان قزوین افزود: طی این بازه زمانی در واحدهای نیمچه گوشتی بالغ بر ۸ میلیون و پانصد و سی هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده که افزایش ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

وی اظهار کرد: این میزان گوشت سفید تولید شده  در بازارهای داخل و خارج استان توزیع و مصرف شده است.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید