Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی بابل:

12 هزارتن گوشت سفید در بابل تولید شد/ ارزش اقتصادی 7600 میلیاردی

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: تاکنون 12 هزار و 700 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

12 هزارتن گوشت سفید در بابل تولید شد/ ارزش اقتصادی 7600 میلیاردی
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده از تولید 12 هزار و 700 تن گوشت سفید در واحدهای مرغداری شهرستان بابل هفت ماه نخست امسال خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار گوشت سفید تولیدی را هفت هزار و 670  میلیارد ریال اعلام کرد.

وی بیان کرد: این شهرستان دارای 149 واحد مرغداری گوشتی فعال، 11 واحد مرغ مادر گوشتی، 2 واحد جوجه کشی و یک واحد تخم گذار است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل با اشاره به اینکه برای مدیریت تولید مرغ سامانه سماصط طراحی ‌شد، یادآور شد: مرغداران در ابتدای جوجه ریزی باید وارد این سامانه شوند و روند جوجه ریزی خود را به ‌صورت کامل در این سامانه ثبت کنند.

به گفته این مسوول این سامانه از بروز مشکلات بسیاری در بازار مرغ جلوگیری می ‌کند و باعث تنظیم بازار مرغ می‌ شود.

وی در پایان گفت: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله  فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید