Iranian Agriculture News Agency

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی سوادکوه خبر داد:

جوجه ریزی 2.6 میلیون قطعه ای در سوادکوه/تولید 6400 تن گوشت سفید

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی سوادکوه از جوجه ریزی 2 میلیون و 626 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی این شهرستان خبر داد.

جوجه ریزی 2.6 میلیون قطعه ای در سوادکوه/تولید 6400 تن گوشت سفید
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمدعلی سلیمانی از جوجه ریزی 2 میلیون و 626 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی شهرستان سوادکوه از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه درباره تولید جوجه مرغ گوشتی این شهرستان در سامانه سماصط، گفت: از ابتدای امسال تاکنون 2 میلیون و 626 هزار و 196 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی این شهرستان انجام شد.

وی اظهار کرد:  پیش بینی می شود با این میزان جوجه ریزی در واحد های مرغ گوشتی این شهرستان، 6 هزار و 435 تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود. 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید