مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
کشت سیر در اراضی کشاورزی استان قزوین آغاز شد
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: عملیات کشت سیر در بیش از ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، حسن جلیلوند روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود: پیش بینی میشود یک هزار و ۵۰۰ تن محصول سیر به شکل خشک و تر تا پایان سال جاری در استان تولید شود.
وی اضافه کرد: متوسط عملکرد برداشت سیر در مزارع استان قزوین به شکل تر ۲۰ تن و به شکل خشک پنج تن در هکتار است.
جلیلوند با بیان اینکه مهم ترین ارقام کشت شده در استان قزوین از نوع صورتی و سفید است، گفت: این محصول در ماه جاری کشت و در خردادماه سال آینده برداشت میشود.
به گفته این مسئول، بخش طارم سفلی در شهرستان قزوین با کشت ۱۵۰ هکتار سیر به عنوان قطب تولید این محصول در استان شناخته میشود.
جلیلوند خاطرنشان کرد: با توجه به پاییزه بودن کشت سیر در استان قزوین و برداشت این محصول قبل از گرمای تابستان، میتوان از آن به عنوان یک محصول کم آب بر نام برد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: سیر گیاهی است علفی و دائمی که ساقه آن تا ارتفاع ۴۰ سانتیمتر نیز میرسد؛ سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای ب۱ ب۲ و ب۳ است.
دیدگاه تان را بنویسید