Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی آمل:

93 هزار تن شیر و گوشت قرمز در آمل تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید 92 هزار و 905 تن شیر خام و گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.

93 هزار تن شیر و گوشت قرمز در آمل تولید شد
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهرداد فولاد با اشاره به تولید 92 هزار و 905 تن شیر خام و گوشت قرمز در شهرستان آمل، اظهار کرد: 84 هزار و 607 تن شیر خام و 8 هزار و 298 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: این شهرستان دارای 449 هزار و 816 واحد دامی اعم از گاو اصیل، دو رگ، بومی، گاومیش، گوسفند و بز است.

این مسوول با بیان اینکه آمل یکی از قطب های مهم صنعت دامداری مازندران است، افزود: این شهرستان دارای 700 واحد دامداری صنعتی و کوچک روستایی فعال دارای پروانه بهره برداری است.

وی در خاتمه گفت: این شهرستان دارای 9 کارخانه تولید خوراک دام به ظرفیت 735 تن در روز است که خوراک دام مورد نیاز دامداران این شهرستان را تأمین می ­کند و 4 کارخانه تولید خوراک دام و طیور نیز در مراحل آخر پروانه بهره برداری و آغاز فعالیت هستند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید