Iranian Agriculture News Agency

فراوری ۱۳ هزار و ۵۰۵ تن فرآوری محصول زیتون در قزوین

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش بینی می‌شود در فرآوری محصول زیتون و روغن کشی آن در سال جاری بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۵ تن محصول فرآوری شده در این استان تولید شود.

فراوری ۱۳ هزار و ۵۰۵ تن فرآوری محصول زیتون در قزوین

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، آبرادات مصلایی روز دوشنبه با اعلام این خبر افزود: با شروع فصل برداشت زیتون در استان قزوین واحدهای صنایع تبدیلی و فرآوری نیز بر اساس استانداردهای بهداشتی آغاز به کار کرده‌اند.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط خوب اقلیمی در سال جاری و دو برابر شدن محصول زیتون در منطقه طارم سفلی (۴۰ هزار تن)  بیش از ۲۰ واحد در زمینه فرآوری و تولید انواع زیتون شور، کنسروی و همچنین محصولات دیگر آن فعالیت دارند.

مصلایی تصریح کرد: این واحدها با جذب ۲۴ هزار تن محصول زیتون قادرند تا ۱۰ هزار و ۱۵۵ تن محصول را فرآوری و روانه بازار کنند.

به گفته این مسئول در حال حاضر  ۱۲واحد روغن کشی نیز در استان قزوین فعال است که ظرفیت جذب سه هزار و ۳۵۰ تن محصول زیتون را دارد.

گفتنی است زیتون چیده شده از درخت دارای طعم تلخ و غیر قابل خوردن است و برای از بین بردن تلخی باید ابتدا فرآوری شود.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید