مدیر جهاد کشاورزی بابل:
11 هزار تن گوشت سفید در بابل تولید شد/درآمد اقتصادی 6600 میلیاردی
مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید 11 هزار و 17 تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده مدیر جهاد کشاورزی بابل اظهار کرد: نیمه نخست امسال با جوجه ریزی 6 میلیون و 36 هزارو 478 قطعه ای در واحد های مرغداری گوشتی شهرستان بابل، 11 هزار و 17 تن گوشت سفید در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل ارزش اقتصادی این مقدار تولید گوشت سفید را 6 هزار و 610 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این شهرستان دارای 149 واحد مرغداری گوشتی فعال، 11 واحد مرغ مادر گوشتی، 2 واحد جوجه کشی و یک واحد مرغ تخم گذار است.
علی گل زاده خاطرنشان کرد: اولویت خدمت رسانی و ارائه تمامی نهاده ها به تمامی واحدهای مرغداری فعال با مرغداری هایی خواهد بود که در سامانه جوجه ریزی ثبت اطلاعات کردند.
به گفته این مسوول کنترل و تنظیم جوجه ریزی و تولید مرغ، ایجاد نظم و ثبات در بازار و ساماندهی تولید، تعیین قیمت مناسب در طول سال و جلوگیری از ضرر و زیان مرغدار، یافتن بازار مناسب و مزیت نسبی برای توسعه صادرات، اقتصادی کردن واحدهای تولید و افزایش درآمد مرغداران، استمرار تولید و توسعه پایدار در صنعت پرورش طیور، اصلاح ساختار تولید خدمت رسانی منظم و با برنامه ریزی و اطلاع رسانی و کنترل بیماریها و کاهش تلفات از مزایای ثبت نام در سامانه جوجه ریزی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل بیان کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامینهاست، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.
دیدگاه تان را بنویسید