آغاز نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر پخت و پز و توزیع اطعام حسینی در پایانه مرزی شلمچه
نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر پخت و پز و توزیع اطعام حسینی در پایانه مرزی شلمچه آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، رئیس اداره دامپزشکی خرمشهر از آغاز نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر پخت و پز و توزیع اطعام حسینی در پایانه مرزی شلمچه خبر داد.
دکتر محمد فخری زاده گفت: با توجه به تردد بخش زیادی از زائران عتبات عالیات از طریق استان خوزستان و پایانه مرزی شلمچه، و فعال شدن موکب های تهیه و توزیع غذا توسط عاشقان اباعبداله (ع)، به منظور جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان کارشناسان دامپزشکی در سطح خرمشهر و به ویژه مسیر های انتهایی به پایانه مرزی که مسیر تردد اصلی زائران گرامی می باشند بصورت شبانه روزی نسبت به انجام نظارت های بهداشتی اقدام می نمایند.
وی اظهار داشت: بازرسی از محموله های فرآورده های خام دامی که از سراسر کشور جهت استفاده در مواکب موجود در کشور عراق ارسال میگردد بصورت مستمر در نقطه صفر مرزی در حال انجام است.
فخری زاده افزود: با توجه به وجود بیش از 800 عامل بیماری زای مشترک بین انسان و دام لازم است شهروندان گرامی و زائران عزیز مواد غذایی مورد نیاز را از مراکز تحت نظارت شرعی و بهداشتی دامپزشکی تهیه و استفاده نمایند.
دیدگاه تان را بنویسید