Iranian Agriculture News Agency

تولید گوجه چری در فضای باز در بیضا

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از تولید گوجه چری در فضای باز در سطح 1.5 هکتار در این شهرستان خبر داد.

تولید گوجه چری در فضای باز در بیضا

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، صدیقه مویدی با اشاره به اینکه این محصول عمدتا در گلخانه کاشته می شود، گفت: برداشت این محصول در محیط باز از اوایل تیر ماه شروع و با برداشت سه چین گوجه در آبان ماه به پایان می رسد.

به گفته وی؛ پیش بینی می شود بالغ بر 180 تن گوجه گیلاسی برداشت و روانه بازارهای استان فارس و تهران شود.

 مویدی اظهار کرد: گوجه اصلاح شده گیلاسی در بیضا دارای سایز یکدست و هم اندازه، طعم مطلوب و بوی مطبوع و بازار پسندی بسیار بالایی است که علاوه بر مصرف خوراکی از جنبه تزئینی زیادی برای انواع غذاها به ویژه سالاد برخوردار است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با بیان اینکه تولید رقم چری بیش از دو برابر میانگین عملکرد دیگر ارقام گوجه فرنگی است، تصریح کرد: به کارگیری روش آبیاری نواری، کنترل تلفیقی در مبارزه با آفات و بیماری ها و بهره گیری از توصیه های فنی کارشناسان جهاد کشاورزی در افزایش تولید نقش بسزایی دارد.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید