تولید۱۶ هزار و ۲۱۱ تن گوشت مرغ در استان قزوین
سرپرست مدیریت طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طی سه ماهه نخست سال جاری بیش از ۱۶ هزار و ۲۱۱ تن گوشت مرغ از در استان قزوین تولید شده که از این میان ۹ هزار تن در بازار استان مصرف شده است
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، علی رمضانپور با اعلام این خبر افزود: این میزان مرغ گرم شامل هشت میلیون و ۵۳۵ هزار قطعه است؛ بخشی از مرغ تولیدی استان قزوین شامل شش هزار تن به استانهای همجوار همچون تهران و البرز ارسال شده است.
رمضانپور با بیان اینکه میزان مصرف روزانه مرغ استان قزوین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن است، گفت: ۴۰۸ واحد مرغداری در استان قزوین فعالیت دارند.
این مسؤول بیان کرد: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده، مشکلی در خصوص تامین و توزیع مرغ گرم وجود ندارد و به میزان کافی در استان موجود است.
گفتنی است قزوین در رتبه سیزدهم تولید گوشت مرغ کشور قرار دارد.
دیدگاه تان را بنویسید