Iranian Agriculture News Agency

افزایش 40 درصدی تولید گوشت ماهی در شهرستان سیرجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: در سال 1400 و 1401 در این شهرستان 176000 قطعه ماهی سردابی و 86000 قطعه ماهی گرمابی رها سازی شده است.

افزایش 40 درصدی تولید گوشت ماهی در شهرستان سیرجان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، محمودآبادی  مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان افزود:  همچنین 2میلیون و پانصدهزار قطعه ماهی زینتی تکثیر و 132 هزار کیلوگرم گوشت ماهی سردآبی و 129هزار کیلوگرم ماهی گرمابی صید شده است.

وی خاطرنشان کرد: در سال 1401 تعداد رها سازی در دو ماهه نخست سال 97000 قطعه از نوع گرمابی وسردآبی بوده به علت استقبال از خرید ماهی کپور، پیش بینی می شود تولید در سال 1401 حدود 40 درصد بیشتر از سالهای گذشته باشد.

محمودآبادی تصریح کرد: در پایان فروردین 1401 برای عدم رها سازی ماهی قرمز در رودخانه های شهرستان شیلات به کمک عده ای از فعالان محیط زیست اقدام به جمع آوری ماهیان قرمز نمود و ماهی های جمع آوری شده در محل مناسبی برای استفاده در سال آتی رها سازی شد.

وی در پایان اظهار کرد: در حال حاضر در این شهرستان علاوه بر تولید گوشت ماهیان سردآبی و گرمابی  یک واحد تولید ماهیان خاویار و 5 واحد تولید ماهیان زینتی وجود دارد .

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید