مدیر جهادکشاورزی تکاب :
تکاب اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجانغربی است
مدیر جهادکشاورزی تکاب گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۷۸۰ تُن گوشت بوقلمون، اولین و بزرگترین تولیدکننده این محصول در آذربایجانغربی است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان غربی، محسن طاهری مدیر جهادکشاورزی تکاب در بازدید فرماندار تکاب از مرکز پرورش بوقلمون این شهرستان افزود: هم اینک سه واحد بزرگ پرورش بوقلمون با مجموع ظرفیت ۲۵هزار قطعه جوجهریزی در این شهرستان فعالیت میکنند.
وی بیانکرد: یک جوان کارآفرین اولین تولیدکننده گوشت بوقلمون در آذربایجان غربی است و جوجههای پرورش یافته خود را به شهرهای تهران، اصفهان، زنجان و مشهد عرضه می کند.
مدیر جهادکشاورزی تکاب ادامه داد: با فعالیت ۳ واحد بزرگ پرورش بوقلمون برای ۱۲ نفر زمینه اشنغال پایدار ایجاد شدهاست.
طاهری اظهار کرد: پرورش و تولید گوشت بوقلمون از ۳ سال گذشته در تکاب آغاز شده و اکنون به یک صنعت اشتغالزا و اقتصادی بخش کشاورزی در این شهرستان تبدیل شده و تکاب را به یکی از قطبهای اصلی این محصول تبدیل کردهاست.
تکاب در جنوب آذربایجانغربی واقع شده و سالانه بیش از ۲۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی و دامی در این شهرستان تولید میشود.
دیدگاه تان را بنویسید