Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان:

2500 تن گوشت قرمز در تنکابن تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 2 هزار و 500 تن گوشت قرمز به ارزش اقتصادی 2 هزار و 500 میلیارد ریال در این شهرستان در 8 ماهه اول امسال خبر داد.

2500 تن گوشت قرمز در تنکابن تولید شد

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، ابراهیم کاویانی اظهار کرد: برای امنیت غذایی جامعه، 8 ماهه امسال 2 هزار و 500 تن گوشت قرمز در شهرستان تنکابن تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن با بیان اینکه ارزش اقتصادی این مقدار تولید 2 هزار و 500 میلیارد ریال بود، تصریح کرد: این شهرستان دارای 36 هزار و 967 راس دام سنگین، 80 هزار و 638 راس دام سبک و 25 واحد دامی صنعتی است.

وی در پایان با اشاره به نقش حضور کارشناسان این مدیریت در واحدهای پرواری و دامداری این شهرستان، اطلاع رسانی و ارائه توصیه های فنی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی در واحدهای پروار بندی بره و گوساله را موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و در نهایت پایداری اشتغال و تامین امنیت غذایی جامعه دانست.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید