بهره برداری بهینه از منابع آب شور شهرستان راور با پرورش آبزیان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان راور گفت: با حضور معاون شیلات استان و کارشناسان مدیریت شیلات سازمان و جهادکشاورزی شهرستان از طرح های الگویی موفق در پرورش ماهیان خاویاری، سرد آبی و گرم آبی این شهرستان بازدید شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، خواجوئی در حاشیه بازدید از طرح پرورش ماهی در حال ساخت آقای دادبخش و طرح پرورش ماهی در حال بهره برداری آستان قدس رضوی، اعلام کرد: در حال حاضر آستان قدس رضوی با ساخت استخرهای پرورش ماهی، از آب چاه کشاورزی دارای EC بالای 22000 جهت پرورش ماهی قزل آلا و خاویاری استفاده می کنند و گوشت ماهی تولیدی به دلیل استفاده از آب شور بسیار خوش طعم، ترد و لذیذ است.
وی تصریح کرد: این طرح به عنوان الگو برای سایر موتورپمپ های با وضعیت مشابه از نظر شوری می تواند باشد.
وی افزود: با توجه به شور شدن آب چاههای کشاورزی، شرایط آب و هوایی و اقلیم مناسب و پتانسیل های بالقوه شهرستان به منظور استفاده بهینه و حداکثری از منابع آب موجود و تولید محصول ارگانیک، سالم و با کیفیت، بهترین گزینه پیشنهادی پرورش آبزیان از جمله ماهیان خاویاری، سرد آبی، گرم آبی و سی باس در استخرهای ذخیره آب کشاورزی در شهرستان راور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان راور اذعان داشت: علاوه بر درآمدزایی و ایجاد اشتغال برای بهره برداران بخش کشاورزی، با استفاده از آب خروجی استخرهای پرورش ماهی که با فضولات ماهی غنی شده در مزارع و باغات، در عملکرد محصول نیز تاثیر بسزایی دارد.
دیدگاه تان را بنویسید