Iranian Agriculture News Agency

مدیر عامل غله گیلان پاسخ شایعات را داد:

برنج خریداری شده گیلانی، کارشناسی می‌شود

طرح خرید برنج از کشاورزان داخلی منوط به شرایطی است که اگر رعایت نشود، کارشناسان دولتی آن را تایید نمی‌کنند.

برنج خریداری شده گیلانی، کارشناسی می‌شود

طرح خرید برنج از کشاورزان داخلی منوط به شرایطی است که اگر رعایت نشود، کارشناسان دولتی آن را تایید نمی‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایانا، مدیر عامل غله گیلان، گفت: مهمترین شروط خرید برنج از کشاورزان داخلی در دو بند اصلی خلاصه می‌شود؛ یکی رعایت حدود درصد شکستگی و دیگری رقم تولیدی.

یعقوب خزرائی در توضیح این مطلب افزود: طبق ضوابط اعلام شده، باید درصد شکستگی برنجی که کشاورزان برای فروش به مراکز تعیین شده تحویل می‌دهند، بین هشت تا 15 درصد باشد؛ به عبارتی شکستگی بالای 15 درصد قابل قبول نیست. گذشته از اینها نوع برنج تحویلی باید از رقم هاشمی انتخاب شود.

به گفته وی، تمام کارشناسان مستقر در مراکز خرید، از موسسه تحقیقات برنج هستند و کاملا در مورد مباحث مربوط به محصول سالم و یکنواخت آشنایی دارند. بنابراین احتمال تقلب و مخلوط کردن برنج برای دلال یا کشاورز، بعید به نظر می‌رسد. با این حال ممکن است در بخش مازندران این اتفاق بیفتد. زیرا بیشتر آنها برنج پرمحصول تولید می‌کنند.

خزرائی در تایید سخنان خود عنوان کرد: از همه مهمتر اینکه خرید محصول از هر کسی که خود را کشاورز معرفی کند، صورت نمی‌گیرد. بلکه شخص فروشنده باید از جهاد کشاورزی شهرستان محل اقامت خود معرفی نامه داشته و میزان تولید وی قبلا توسط کارشناسان تخمین زده شده باشد.

خبرنگار: وحید زندی فخر

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید