Iranian Agriculture News Agency

تولید موزهایی که می توانید با پوست بخورید!

کشاورزان ژاپنی با تولید نوعی موز که پوست خوراکی دارد، کندن پوست این میوه را به انتخاب خودتان واگذار کرده اند.


کشاورزان ژاپنی با تولید نوعی موز که پوست خوراکی دارد، کندن پوست این میوه را به انتخاب خودتان واگذار کرده اند.

کشاورزان ژاپنی با تولید نوعی موز که پوست خوراکی دارد، کندن پوست این میوه را به انتخاب خودتان واگذار کرده اند. البته پوست موز‌های مونگی خوشمزه نیست، فقط نازک‌تر است و تلخی کمتری دارد که آن را ۱۰۰ درصد خوراکی می‌کند.



دانشمندان برای ایجاد این موز‌های باورنکردنی از یک روش نوآورانه استفاده کرده اند که شامل بازسازی شرایط ۲۰ هزار سال پیش، یعنی پایان عصر یخبندان می‌شود که گیاهان از سرمای سخت و شدید زمستانی بیرون آمدند و رشد خود را از سر گرفتند. آن‌ها نهال موز را تا -۶۰ درجه سانتیگراد منجمد می‌کنند و وقتی شروع به آب شدن کرد، دوباره آن‌ها را می‌کارند. ظاهرا این کار بخش باستانی DNA آن‌ها را فعال کرده که نه تنها اجازه می‌دهد گیاه در آب و هوای سرد ژاپن رشد کند بلکه به رشد آن سرعت می‌دهد. انواع موز‌های گرمسیری باید دو سال رشد کنند تا آنقدر بزرگ شوند که که مصرف شوند، اما این موز‌ها فقط به چهار ماه نیاز دارند.


موز‌هایی که با پوست هم قابل خوردن هستند

قیمت هر یک از این موز‌ها ۵.۷ دلار (حدود ۲۵۰۰۰ تومان) است و نسبت به موز‌های معمولی قند بالاتری دارند (۲۴.۸ گرم در مقابل ۱۸.۳ گرم) و بنابراین شیرین‌تر هستند، هم چنین بوی بسیار خوب و مزه‌ای شبیه به آناناس دارند. چیزی که باید در مورد موز‌های مونگی بدانید این است که آن‌ها باید کاملا رسیده باشند تا قابل خوردن باشند. پوست این موز‌ها بسیار نازک‌تر از پوست موز‌های معمولی است بنابراین راحتتر می‌توان آن‌ها را جوید.

به علت تلخی کمی که دارند خوردن پوست به تنهایی تجربه خوشایندی نیست، اما همراه با گوشت شیرین موز می‌توان به راحتی آن را خورد و خواص زیادی هم دارد. پوست موز منبع فوق العاده ویتامین ب. ۶ و منیزیم و هم چنین تریپتوفان است که ماده خام سروتونین است. تا روزی که همه ما پوست کندن موز را کنار بگذاری و میوه را مستقیما با پوستش بخوریم هنوز راه زیادی مانده، اما خوب است بدانیم که موز ۱۰۰ درصد خوراکی در حال حاضر وجود دارد.



انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید