Iranian Agriculture News Agency

تأکید وزارت جهاد کشاورزی بر استاندارد بودن آرد نانوایی‌ها/ دانشگاه‌های علوم پزشکی بر کیفیت آرد و نان تولیدی نظارت دارند

رعایت استاندارد (شماره ۱۰۳) ناظر بر ویژگی‌های آرد در کشور اجباری است و دانشگاه‌های علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد با انجام آزمون‌های مختلف به‌طور مستمر بر ویژگی‌های آرد نظارت دارند و در صورت عدم رعایت استاندارد یادشده با متخلفان برخورد قانونی می‌کنند.

رعایت استاندارد (شماره ۱۰۳) ناظر بر ویژگی‌های آرد در کشور اجباری است و دانشگاه‌های علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد با انجام آزمون‌های مختلف به‌طور مستمر بر ویژگی‌های آرد نظارت دارند و در صورت عدم رعایت استاندارد یادشده با متخلفان برخورد قانونی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایانا، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به انتشار ویدئویی درباره کیفیت آرد نانوایی‌ها در فضای مجازی، با انتشار توضیحاتی اعلام کرد که آرد در کشور بر اساس استاندارد 103 تولید می‌شود و دانشگاه‌های علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد به‌صورت مستمر بر ویژگی‌های آرد نظارت دارند. متن این توضیحات به شرح زیر است:

رعایت استاندارد (شماره ۱۰۳) ناظر بر ویژگی‌های آرد در کشور اجباری است و دانشگاه‌های علوم پزشکی و ادارات کل استاندارد با انجام آزمون‌های مختلف به‌طور مستمر بر ویژگی‌های آرد نظارت دارند و در صورت عدم رعایت استاندارد یادشده با متخلفان برخورد قانونی می‌کنند.

این گزارش با اشاره به اینکه گندم تولیدی کشاورزان براساس استاندارد (104) خریداری می‌شود، تأکید می‌کند: هرگونه استفاده از افزودنی‌های خوراکی در تولید آرد منوط به اخذ مجوز واحد تولیدی از دانشگاه علوم پزشکی بوده که باید با اصلاح پروانه ساخت انجام پذیرد و در غیر این صورت واحدهای تولیدی مجاز به این اقدام نیستند و دانشگاه علوم پزشکی با هرگونه مغایرت با استاندارد برخورد می‌کند.

این گزارش در ادامه با رد ادعای مطرح شده در ویدئوی انتشار یافته است، تصریح می‌کند: در مورد انتساب ادعاهای ناروا و تشویش‌کنندگان اذهان عمومی پیگیری حقوقی خواهد شد./

به کانال ایانا در تلگرام بپیوندید

S-961004-02

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید