Iranian Agriculture News Agency

Candy Industry منتشر کرد؛

10 شرکت برتر تولید شیرینی و شکلات در جهان/ اختصاص سهم ناچیز کل بازار به کاکائو ارگانیک/ کمتر از 0.5 درصد کل تولید، سهم کاکائو ارگانیک

Candy Industry هر سال فهرستی از 100 شرکت شیرینی‌سازی بزرگ در جهان را منتشر و آن‌ها را با فروش خالص رتبه‌بندی می‌کند. در همین راستا و در جدول زیر چکیده‌ای از این فهرست آمده و 10شرکت برتر تولید شیرینی در جهان که شکلات هم تولید می‌کنند، به همراه میزان فروش خالص‌شان در سال 2016 آورده شده است.

10 شرکت برتر تولید شیرینی و شکلات در جهان/ اختصاص سهم ناچیز کل بازار به کاکائو ارگانیک/ کمتر از 0.5 درصد کل تولید، سهم کاکائو ارگانیک

C andy Industry، هر سال فهرستی از 100 شرکت شیرینی سازی بزرگ در جهان را منتشر و آن ها را با فروش خالص رتبه بندی می کند. درهمین راستا و در جدول زیر چکیده ای از این فهرست آمده و 10شرکت برتر تولیدشیرینی درجهان که شکلات هم تولید می کنند، به همراه میزان فروش خالص شان در سال 2016 آورده شده است.

به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) از " icco "، به طوری که مشاهده می شود، در این رتبه بندی شرکت مارس از ایالات متحده و با فروش خالص 18000 دلار امریکا در جایگاه نخست قرار دارد و پس از آن شرکت های موندلیز اینترنشنال از امریکا و فررو گروپ از ایتالیا قرار دارند.



منبع:Candy Industry

* شامل محصولات غیر شیرینی می شود


بازار کاکائو و شکلات ارگانیک در جهان:

بازار کاکائو ارگانیک نشان دهنده سهم بسیار کمی از کل بازار کاکائو است به طوری که تخمین زده می شود، کمتر از 0.5 درصد کل تولید را در اختیار داشته باشد. ICCO (سازمان بین المللی کاکائو) (1) برآورد می کند که تولید کاکائو همراه با گواهی ارگانیک ، 15،500 تن از کشورهای ماداگاسکار، تانزانیا، اوگاندا، بلیز، بولیوی، برزیل، کاستاریکا، جمهوری دومینیکن، السالوادور، مکزیک، نیکاراگوئه، پاناما، پرو، ونزوئلا، فیجی، هند، سریلانکا و وانواتو به دست می آید.

با این حال، تقاضا برای محصولات کاکائو ارگانیک با سرعت بسیار زیاد درحال افزایش است، چراکه مصرف کنندگان به طور فزاینده ای در مورد امنیت مواد غذایی خود همراه با سایر مسائل زیست محیطی نگران هستند.

همچنین تولید کنندگان کاکائو گواهی شده ارگانیک، باید تمام الزامات مرتبط با قوانین کشورهای وارد کننده در زمینه محصولات ارگانیک را رعایت کنند. درحالی که مزیتی که برای کشاورزان کاکائو می تواند به همراه داشته باشد این است که کاکائو ارگانیک قیمت بالاتری نسبت به کاکائو معمولی دارد و معمولا از 100 دلار امریکا تا 300 دلارامریکا برای هر تن می رسد. با این حال، کشورهای مبدأ با حجم کمتر ، حق هزینه ای اضافی بسیار بیشتری را قرار دهند. درحالی که این میزان هزینه اضافی، هزینه های محقق شدن نیازمندی های تولید کاکائو ارگانیک و هزینه صدور گواهینامه به سازمان های صدور گواهینامه را پوشش می دهد.


ترجمه: فرحناز سپهری

پی نوشت:

1- International Cocoa Organization
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید