Iranian Agriculture News Agency

پس از موفقیت در برگزاری نخستین کنفرانس در سال گذشته

دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم برگزار می‌شود/ کلیه مقالات پذیرش شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت می‌شوند

دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، دی ماه 96 در تهران برگزار می‌شود.

دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم برگزار می‌شود/ کلیه مقالات پذیرش شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت می‌شوند

دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، دی ماه 96 در تهران برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا با اعلام اینکه پس از موفقیت برگزاری نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم در مردادماه ۱۳۹۵ خورشیدی در استان البرز، دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم نیز زمستان امسال برگزار خواهد شد، گفت: با رایزنی دبیرخانه کنفرانس با پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )، دومین دوره کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم همانند نخستین دوره در این پایگاه علمی و معتبر با کد اختصاصی 10701-96171 ثبت و کلیه مقالات پذیرش شده در این پایگاه علمی و معتبر به ثبت خواهند رسید.

به گفته محمدحسین بیجه‌کشاورزی، پیرو مکاتبات دبیر خانه دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم با انجمن علمی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ضمن حمایت علمی آن انجمن از کنفرانس، مقالات برتر کنفرانس پس از داوری در مجلات "میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی" و "بیوتکنولوژی غذایی کاربردی (نمایه شده در ISI )" به چاپ خواهند رسید.

وی اعلام کرد: پیرو مکاتبات دبیر خانه دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم با مجلات "فرآوری و تولید مواد غذایی" و "فرآوری و نگهداری مواد غذایی" ضمن حمایت علمی آن مجله از کنفرانس، مقالات برتر کنفرانس پس از داوری به چاپ می‌رسد.

به کانال ایانا در تلگرام بپیوندید

دبیر اجرایی کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم ادامه داد: با توجه به نقش سازنده علوم و صنایع غذایی و همچنین تغذیه مناسب و سالم در جامعه، از کلیه مسئولان، متخصصان، مهندسان، کارشناسان و صاحب‌نظران انتظار می‌رود تا با ارائه جدیدترین مقالات و دستاوردهای علمی و تجربی خود در راستای ارتقای سطح علمی این حوزه و در نهایت افزایش بهره‌وری و در نهایت توسعه همه‌جانبه و صحیح جامعه گامی استوار برداریم.

بیجه‌کشاورزی تأکید کرد: طی سال‌های اخیر همایش و کنفرانس‌های متعددی پیرامون مسائل مختلف علوم و صنایع غذایی برگزار شده است، اما با توجه به اهمیت موضوع علوم و صنابع غذایی و ضرورت این رشته مؤثر و کاربردی در کشور، سازمان و کمیته برگزاری این کنفرانس برآن شد تا با هدف ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل اطلاعات و ارائه دستاوردها و یافته‌های پژوهشی و علمی صاحب‌نظران، پژوهشگران و دست‌اندرکاران و اندیشمندان کنفرانس فوق را برگزار کند.

وی از علاقه‌مندان و صاحب‌نظران دعوت کرد تا یافته‌های اصیل علمی و پژوهشی خود را برای برگزاری هرچه بهتر این کنفرانس از طریق کلیک در اینجا ارسال کنند.

دومین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم در تاریخ ۲۸ دی ماه برگزار می‌شود./

S-960906-01

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید