کد خبر: ۵۰۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۶- ۱۲:۴۹
جاذبه نان و فرآیند مطبوع عمل آوری و پخت آن، همواره از تحولات دوست داشتنی در قدمت طولانی تبدیل گندم به آرد و نان بوده است. جذابیتی که در حکمت این برکت سفره ها نهفته است و به طور قطع جز اسشتمام عطر آن و چشیدن طعم آن در هیچ تصویری نمی گنجد. با این وجود خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) نیز خالی از لطف ندید تا به مناسبت بازگشایی یازدهمین نمایشگاه صنعت آرد و نان که روندی تکاملی را از بدو راه اندازی تا امروز طی کرده است، نگاهی داشته باشد به گوشه هایی از آیین افتتاحیه این نمایشگاه که از دوم تا پنجم آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برپاست.


خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)-  عکس ها: شکوفه خوش نثار

جاذبه نان و فرآیند مطبوع عمل آوری و پخت آن، همواره از تحولات دوست داشتنی در قدمت طولانی تبدیل گندم به آرد و نان بوده است. جذابیتی که در حکمت این برکت سفره ها نهفته است و به طور قطع جز اسشتمام عطر آن و چشیدن طعم آن در هیچ تصویری نمی گنجد. با این وجود خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) نیز خالی از لطف ندید تا به مناسبت بازگشایی یازدهمین نمایشگاه صنعت آرد و نان که روندی تکاملی را از بدو راه اندازی تا امروز طی کرده است، نگاهی داشته باشد به گوشه هایی از آیین افتتاحیه این نمایشگاه که از دوم تا پنجم آذر ماه در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برپاست.

































ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار