کد خبر: ۴۹۸۸۴
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶- ۱۴:۲۲
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان؛
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زراعی استان 80 هزار هکتار است که از این سطح سالیانه بیش از یک میلیون و 620 هزار تن محصول تولید می شود که از این میزان بیش از یک هزار تن آن قابلیت صادرات دارد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زراعی استان 80 هزار هکتار است که از این سطح سالیانه بیش از یک میلیون و 620 هزار تن محصول تولید می شود که از این میزان بیش از  یک هزار تن  آن قابلیت صادرات دارد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، عزیز سیدی افزود: گوجه فرنگی، پیاز، بادمجان، سیب زمینی و هنداونه از مهمترین محصولات زارعی هستند که به کشورهایی همچون عراق، روسیه، آسیای میانه، امارات متحده عربی، قطر و عمان به ارزش 55 هزار و 500 هزار دلار صادر شد.

وی عنوان کرد: هرمزگان در تولید پیاز و گوجه فرنگی رتبه اول را در کشور دارد همچنین این استان در تولید محصولات زراعی خارج از فصل در کشور پیشرو است.

این مقام مسئول تصریح کرد: عدم بسته بندی مناسب، نبود زیرساخت های صادراتی  و عدم آگاهی کشاورزان از نیاز بازار های جهانی از مهمترین مشکلات صادرات محصولات کشاورزی است.

سیدی افزود: میزان مصرف داخلی از محصولات زراعی هرمزگان 272 هزار تن است.

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار