کد خبر: ۴۹۸۵۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶- ۰۸:۴۴
مرکز آمار ایران منتشر کرد:
شاخص قیمت تولید کننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در فصل تابستان، نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایشی 10.29 درصدی را تجربه کرده است.

شاخص قیمت تولید کننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در فصل تابستان، نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایشی 10.29 درصدی را تجربه کرده است.

به گزارش ایانا از مرکز آمار ایران، شاخص کل قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشور در تابستان سال ١٣٩٦ به عدد ٢٦٥,٣٦ رسيد که ٥.٨٨ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلي) و ١٠.٢٩ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزايش داشته است. گروه مرغ و گروه تخم مرغ به ترتیب با افزایش ٥.٢١ و ٨.٣ درصدي، افزایش ٥.٨٨ درصدي شاخص نسبت به فصل قبل را رقم زده­اند. همچنين گروه مرغ و تخم مرغ به ترتيب با ٥.٤٧ و ٢٧.٩١ درصد افزايش، موجب افزایش ١٠.٢٩ درصدی شاخص نسبت به فصل مشابه سال قبل شده­اند. تغيير شاخص در چهار فصل منتهي به تابستان ١٣٩٦ نسبت به چهار فصل منتهي به تابستان ١٣٩٥، معادل ١٨.١٧ درصد (تورم سالانه) بوده است.

 

شاخص استاني

بررسي شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشور در تابستان سال ١٣٩٦ نشان مي­دهد که بیشتر استان های کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل با افزایش روبه رو بوده و بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهارمحال وبختیاری با ٣٦,٧٢ درصد است. استان همدان با کاهش ٦.٦٦ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل بیشترین کاهش را داشته است. به علاوه استان های قم و کرمان به ترتیب با ١٩.١٢ درصد افزایش و ٦.٧٤ درصد کاهش به ترتيب بيشترين افزایش و کاهش قیمت را نسبت به فصل قبل تجربه کرده اند.

شاخص گروه­هاي اصلي

مرغ

در تابستان ١٣٩٦ شاخص گروه مرغ به ٢٩٥,٨٤ واحد رسيده که نسبت به فصل قبل ٥.٢١ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٥.٤٧ درصد افزايش يافته است. همه اقلام اين گروه شامل پولت، مرغ گوشتی و جوجه یکروزه به ترتيب ٨.٨١، ٤.٢٨ و ١٠.٣٣ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایش داشته­اند. همچنين پولت و مرغ گوشتی به ترتيب ٤.٩١ و ٨.٧٧ درصد نسبت به فصل قبل افزایش داشته اند. دیگر قلم گروه، جوجه یک روزه ٧.٢٦ درصد نسبت به فصل قبل کاهش یافته است.

تخم مرغ

در تابستان ١٣٩٦ شاخص گروه تخم مرغ به ١٩٤,٢ واحد رسيده که نسبت به فصل قبل ٨.٣ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢٧.٩١ درصد افزایش داشته است. در اين گروه تخم مرغ نطفه­دار و تخم مرغ خوراکي به ترتیب ٦.٠٩ و ١٠.٨٢ درصد نسبت به فصل قبل افزایش نشان مي دهد. همچنين اقلام مذکور نسب به فصل مشابه سال قبل به ترتيب ٣١.٣٨ و ٢٤.٣ درصد افزايش داشته است. 

ساير

اين گروه شامل کود است. در تابستان ١٣٩٦ شاخص کود به ٨٦٨,٤٧ واحد رسيده که به ترتيب ١.٨٣ و ١.٨٥ درصد نسبت به فصل قبل و فصل مشابه سال قبل افزایش داشته است.  

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار