Iranian Agriculture News Agency

کنیا چارچوب ایمنی مواد غذایی را توسعه می دهد/ پروتکل محافظت از مصرف کنندگان بازار داخلی دربرابر مصرف غذاهای آلوده توسعه می یابد

یک مقام دولتی کنیا به تازگی اعلام کرد که قرار است چارچوب ایمنی غذایی برای کمک به ایمنی و کیفیت غذا از مزرعه تا بازارهای داخلی و بین المللی ارائه شود.

کنیا چارچوب ایمنی مواد غذایی را توسعه می دهد/ پروتکل محافظت از مصرف کنندگان بازار داخلی دربرابر مصرف غذاهای آلوده توسعه می یابد

یک مقام دولتی کنیا به تازگی اعلام کرد که قرار است چارچوب ایمنی غذایی برای کمک به ایمنی و کیفیت غذا از مزرعه تا بازارهای داخلی و بین المللی ارائه شود.

به گزارش ایانا ازسایت "کوست ویک"، ویلی بت، وزیر کشاورزی، دامداری و شیلات گفت: "هنگامی که این طرح عملیاتی شود، می تواند به تقویت پیوندهای ضعیف زنجیره تأمین مواد غذایی در کشور کمک کند."

بت در مراسم گشایش نخستین کنفرانس میوه و سبزیجات در نایروبی گفت: "این چارچوب کمک خواهد کرد که روش های مناسب کشاورزی ترویج داده شود و همچنین بازرگانان را قادر می سازد تا به استفاده از روش های توزیع مناسب برای بهبود بخش های فرعی که در حال حاضر 27 درصد از تولید ناخالص داخلی را در اختیار دارند، روی آورند."

وزیر با اشاره به این که ایمنی غذایی به همان اندازه برای مشتریان خارجی اهمیت دارد، برای مصرفکنندگان کنیا یی هم مهم است، افزود: "در سال 2013، لوبیا و نخود فرنگی کنیا به علت وجود سطح بالای آفت کش ها، تحت بازرسی های خاصی در بندر برای ورود به اتحادیه اروپا قرار گرفتند."

به طوری که این امر ، منجر به کاهش صادرات هر دو محصول به بازارهای اتحادیه اروپا و تحت تاثیر قرار دادن 5000 کشاورز خرده پا شد.

بت افزود: "ایمنی مواد غذایی برای بازار های داخلی منطقه ای نیاز به دخالت های استراتژیک همه ذی نفعان در راستای مسئولیت در تمام زیر مجموعه ها دارد."

به باور وی، مصرف مواد غذایی ناامن در کشور به دلیل کمبود آگاهی مصرف کنندگان در زمینه تقاضای غذاهای با کیفیت است.

این مقام مسئول افزود: "در حالی که مصرف داخلی محصولات باغبانی تازه باید افزایش یابد، گزارشات ایمنی غذایی مربوط به میوه ها و سبزیجات تازه در بازار داخلی، در سه سال گذشته به نکات منفی در این حوزه اشاره دارد، بنابراین تلاش ها در سطح داخلی برای حل مشکلات ایمنی مواد غذایی ضروری به نظر می رسد."

وی به شرکت کنندگان در این کنفرانس گفت :"پروتکل مناسب برای محافظت از مصرف کنندگان بازار داخلی دربرابر مصرف غذاهای آلوده باید توسعه داده شود."

بت اشاره کرد که سطح سوء تغذیه در حال حاضر بالا است به طوری که این میزان در برخی از نقاط کشور به دلیل عدم وجود غذای با کیفیت به 28 درصد رسیده است. در حالی که کشور با داشتن شرایط مختلف آب و هوایی می تواند منطقه ای مناسب برای فعالیت های کشاورزی به شمار آید."

در این کنفرانس دو روزه ، ذی نفعان خصوصی و دولتی در بخش میوه و سبزیجات شرکت داشتند و درباره چالش ها و فرصت های موجود با تاکید بر ارتقاء رقابت پذیری تجارت میوه و سبزی تازه سبزی کنیا از طریق افزایش پذیرش استانداردهای ایمنی مواد غذایی بحث و گفتگو کردند.

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید