کد خبر: ۴۷۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۶- ۱۰:۱۲
نتیجه یک پژوهش در دانشکده پزشکی سلامت لوئیزیانا در نیواورلئان نشان داد
پژوهشی به سرپرستی لاری بایرلی دانشیار گروه فیزیولوژی در دانشکده پزشکی سلامت لوئیزیانا در نیو اورلئان دریافته است که وجود گردو در رژیم غذایی، ساختار باکتری ها را در احشاء تغییر می دهد، این مسئله راه جدیدی را نشان می دهد که گردو ممکن است به ایجاد سلامتی به وجه بهتری کمک کند. این یافته ها در مجله زیست شیمی مواد مغذی منتشر شده است و به صورت آنلاین در دسترس است.

پژوهشی به سرپرستی لاری بایرلی دانشیار گروه فیزیولوژی در دانشکده پزشکی سلامت لوئیزیانا در نیو اورلئان دریافته است که وجود گردو در رژیم غذایی، ساختار باکتری ها را در احشاء تغییر می دهد، این مسئله راه جدیدی را نشان می دهد که گردو ممکن است به ایجاد سلامتی به وجه بهتری کمک کند. این یافته ها در مجله زیست شیمی مواد مغذی منتشر شده است و به صورت آنلاین در دسترس است.

به گزارش ایانا از سایت ساینس دیلی، دکتر بایرلی می گوید: "به گردو لقب غذای فوق العاده داده اند چرا که غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، اسیدهای لینولیک آلفا و فیبر است و حاوی یکی از بالاترین غلظت های آنتی اکسیدان هستند." "اکنون، مزیت اضافه این غذای فوق العاده ممکن است تغییرات مفیدی باشد که در باکتری های دل و روده ایجاد می کند."

این تیم پژوهش با اضافه کردن گردو به رژیم غذایی یک گروه، بر روی مدل های آزمایشی (جوندگان) کار کردند. رژیم غذایی گروه دیگر حاوی هیچ گردویی نبود. آن ها سپس نوع و تعداد و هم چنین ظرفیت کارکردی باکتری های تغییر یافته در روده را اندازه گرفتند. آن ها دریافتند که دو اجتماع متفاوت از باکتری ها در این گرو ها وجود دارد. در گروهی که گردو مصرف می کردند، تعداد و نوع و هم چنین ظرفیت عملکردی باکتری ها تغییر کرد. این پژوهشگران افزایش اساسی در باکتری های مفید مانند لاکتوباسیلوس را گزارش کردند.

بایرلی می گوید: "ما دریافتیم که گردو در رژیم غذایی تنوع باکتری ها در روده را افزایش می دهد و سایر مطالعات غیر مرتبط، تنوع کمتر باکتری ها را با چاقی و سایر بیماری ها مانند بیماری التهابی روده مربوط می کنند". "گردو باکتری های مختلفی را افزایش داد، مانند لاکتوباسیلوس، که معمولا با پروبیوتیک همراه است و این نشان می دهد که گردو ممکن است مانند یک پیش بیوتیک عمل کند."

پیش بیوتیک ها مواد غذایی هستند که به طور انتخابی تعداد و فعالیت باکتری های مفید را افزایش می دهند.

بایرلی می گوید: "سلامت روده یک موضوع تحقیقاتی در حال ظهور است و پژوهشگران در حال دریافتن این مسئله هستند که تنوع وسیع تر باکتری ها ممکن است با نتایج سلامت بهتر مرتبط باشد."

پژوهشگران نتیجه گرفتند که تغییر شکل دادن به اجتماع میکروب های روده با اضافه کردن گردو به رژیم غذایی یک مکانیزم فیزیولوژیکی جدید برای بهبود سلامت به وجود می آورد. خوردن گردو با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی، رشد آهسته تر تومور در حیوانات و بهبود سلامت مغز مرتبط است.

این پژوهش توسط موسسه آمریکایی پژوهش سرطان و کمیسیون گردو در کالیفورنیا حمایت شد.

مترجم: بهاران پدرام

ارسال به دوستان
نسخه چاپی
عناوین مرتبط
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار