Iranian Agriculture News Agency

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت‌وگو با ایانا:

رکود بازار جگر، گوشت را گران کرد

در حالی که واردات لاشه از کشورهای همسایه همچنان ادامه دارد، اما نوسانات قیمت گوشت قرمز هنوز از بین نرفته است. آخرین مسئله تأثیرگذار در این موضوع، مربوط به قیمت جگر است.

رکود بازار جگر، گوشت را گران کرد

در حالی که واردات لاشه از کشورهای همسایه همچنان ادامه دارد، اما نوسانات قیمت گوشت قرمز هنوز از بین نرفته است. آخرین مسئله تأثیرگذار در این موضوع، مربوط به قیمت جگر است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا با اعلام این خبر گفت: متأسفانه افت قیمت 15 هزار تومانی برای جگر، به‌طور مستقیم بر بازار گوشت قرمز تأثیر گذاشت و نرخ آن را یک‌هزار تومان به ازای هر کیلوگرم بالا برد.

علی‌اصغر ملکی با اشاره به اینکه هم‌اکنون بازار گوشت قرمز راکد است، افزود: دلایل زیادی می‌توان برای این رکود عنوان کرد که یکی از مهم‌ترین آنها ترس مردم از بیماری تب‌کریمه کنگو است. این در حالی است که بارها مسئولان دامپزشکی و بهداشتی کشور در رسانه‌ها اعلام کرده‌اند که گوشت عرضه شده از طریق کانال‌های معتبر، مشکل بهداشتی ندارد.

وی عنوان کرد: یکی از بازارهایی که تحت تأثیر این بیماری، رونق خود را از دست داد، بازار جگر بود. از آنجا که قصاب یا کشتارکن، قیمت لاشه را بر حسب نرخ آلایش‌های خوراکی و غیرخوراکی دام می‌سنجد، بنابراین هرگونه تغییر قیمت در این محصولات فرعی، به طور مستقیم بر قیمت لاشه تأثیرگذار خواهد بود.

به گفته رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، مردم از ترس شیوع تب کریمه کنگو از مصرف جگر، دل و قلوه امتناع می‌کنند. به همین دلیل نرخ این محصولات نیز افت قابل ملاحظه‌ای پیدا کرده است. در حالی که در آخرین جلسه برگزار شده با مسئولان بهداشتی، آنها عنوان کردند که تا به حال حتی یک مورد بیماری تب کریمه کنگو در تهران دیده نشده و بنابراین نگرانی مردم، بی‌مورد است.

ملکی در پایان پیش‌بینی کرد که به تدریج با گرم‌تر شدن هوا مصرف گوشت کاهش پیدا کرده و به‌نظر می‌رسد رکود در بازار همچنان برقرار باشد./

V-960417-01

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید