Iranian Agriculture News Agency

بررسی پژوهشگران در انگلستان نشان داد

سهم دانش کودکان بریتانیایی از کشاورزی ناچیز است

بررسی بنیاد تغذیه بریتانیا (British Nutrition Foundation (BNF نشان داد کودکان درباره مواد غذایی ، تصورات نادرستی دارند.

سهم دانش کودکان بریتانیایی از کشاورزی ناچیز است

بررسی بنیاد تغذیه بریتانیا ( British Nutrition Foundation (BNF نشان داد کودکان درباره مواد غذایی ، تصورات نادرستی دارند.

با توجه به تحقیقات جدید توسط BNF ، که با بیش از 27 هزار و 500 کودک در سراسر انگلستان انجام شد، آن ها گفتند، پنیر از گیاهان به دست می آید ، یا گوجه فرنگی زیر زمین رشد می کند.

نزدیک به یک سوم (29درصد) از کودکان پنج تا هفت ساله فکر می کردند که پنیر از گیاه و نه از حیوان به دست می آید، در حالی که از هر 4 دانش آموز مدرسه ابتدایی(هشت تا 11 سال ) ، یک نفر مشابه آن ها فکر می کرد.

به گزارش ایانا از "فارمینگ بو کی" از هر 10 دانش آموز 8 تا 11 ساله، یکی (13 درصد) براین باور بود که ماکارونی از حیوان به دست می آید و یک چهارم از کودکان دبستانی گفتند که پنیر از گیاهان تولید می شود. همچنین این پژوهش نشان داد، دانش آن ها در مورد سبزیجات نیز ناچیز بود.

روی بالام، مدیر عامل BNF گفت: "هیچ پشتیبانی حرفه ای رسمی برای معلمان، مدارس و معلمان خصوصی در این زمینه نیست تا آن ها را در انجام مسئولیت شان برای ارائه برنامه درسی کمک کند."

وی افزود: "مدارس و خانواده ها می توانند با هم دراین زمینه کار کنند به کودکان آموزش دهند و انگیزه ایجاد و آن ها را به انتخاب غذای سالم تشویق کنند. علاوه بر این، پیوند میان فعالیت فیزیکی، سلامت و رژیم غذایی باید در برنامه های دولت گنجانده شود."

گفتنی است FACE ( Farming and Countryside Education ) سازمانی است که در زمینه آموزش کودکان در مواد غذایی و کشاورزی فعالیت می کند.

موسسه مذکور، موسسه خیریه ثبت شده با هدف آموزش کودکان و جوانان در مورد مواد غذایی و کشاورزی پایدار ایجاد شده است.

این موسسه منابعی را که غذا از آن به دست می آید، به مدارس می آورند و به کودکان و نوجوانان نشان می دهند و از نقش کشاورزی در زندگی انسان ها می گویند، در حالی که اطلاعلات به روز و دقیق در مورد کشاورزی مدرن را ارایه می دهند.

در سال 2015، یک بررسی نشان داد که از هر پنج کودک دبستانی ، 4 نفر گفتند برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد این که غذایی می خورند از کجا می آید، باید از مزرعه بازدید کنند.

به گفته National Farmers' Union ( NFU) ، آمارها نشان می دهد که غذا و کشاورزی موضوعی است که افراد از تمام سنین می توانند با آن درگیر شوند تا به آن ها در انتخاب آگاهانه تر در مورد مواد غذایی که می خورند، کمک کند.

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید