افزایش 15 درصدی تولید گوشت طیور در خراسان شمالی
مدیر امور طیو، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال 95 تعداد شش میلیون و 893 هزار و 180 قطعه جوجهریزی در مرغداریهای خراسان شمالی انجام شده است.
مدیر امور طیو، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال 95 تعداد شش میلیون و 893 هزار و 180 قطعه جوجهریزی در مرغداریهای خراسان شمالی انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی، حسین رضازاده گفت: این تعداد جوجه ریزی نسبت به مدت مشابه 20 درصد افزایش داشته است.
وی میزان جوجهریزی انجام شده در مدت مشابه (سال 94) را پنج میلیون و 757 هزار و 905 قطعه ذکر کرد.
رضازاده گفت: از ابتدا تا پایان سال 95 مقدار 13 هزار و 750 تن گوشت طیور تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل با احتساب گوشت مرغ بومی وسایر ماکیان 15 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: سال 94 در همین مدت 12هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
وی سرانه مصرف گوشت مرغ در استان خراسان شمالی در سال 95 را 19.5 کیلو برای هر نفر ذکرکرد.
مدیر امور طیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اعلام کرد: در حال حاضر 87 واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ئ. میلیون و 87 هزار و 930 قطعه در دوره و سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ششهزار و 500 قطعه در دوره وسه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت 130 تن گوشت شترمرغ در سال، در استان در حال فعالیت است./
دیدگاه تان را بنویسید