Iranian Agriculture News Agency

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان خبر داد:

تولید 60 هزار تن نارنگی در استان هرمزگان / ثبت ملی نارنگی سیاهو برای نخستین بار

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان گفت: سطح زیرکشت نارنگی در استان هفت هزار و 500 هکتار است و پیش بینی می شود از این سطح بیش از 60 هزار تن محصول برداشت و روانه بازارهای هدف شود.

تولید 60 هزار تن نارنگی در استان هرمزگان / ثبت ملی نارنگی سیاهو برای نخستین بار

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان از تولید بیش از 60 هزار تن نارنگی در این استان خبر داد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان، مسعود گرگیج با بیان این مطلب افزود: به دلیل افزایش سطح زیر کشت، رعایت بهداشت باغ، انجام عملیات به باغی و مبارزه با آفات و بیماری های تولید امسال نسبت به سال قبل یک درصد افزایش دارد .

وی با اشاره به اینکه عمده تولید نارنگی استان در منطقه سیاهو صورت می گیرد، اظهار داشت: محصولات تولید شده علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان، به استان های تهران و فارس فرستاده
می شود
.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: اصلاح باغ های نارنگی سیاهو در سطح 50 هکتار، اختصاص نهال یارانه دار و تولید نهال سالم با استفاده از پایه های مقاوم و سازگار با منطقه از مهم ترین برنامه های مدیریت باغبانی سازمان در سال جاری به شمار
می رود
.

گرگیج عنوان کرد: برای نخستین بار نارنگی سیاهو ثبت ملی شد و هم اکنون ثبت جهانی این محصول در حال پیگیری است .

وی در پایان افزود: فصل برداشت نارنگی در استان از اواخر دی ماه شروع می شود و تا پایان اسفند ماه ادامه دارد.


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید