رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:
تکنولوژی تولید بذر سبزی و صیفی در هرمزگان بومی می شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با توجه به اینکه سالیانه بیش از 77 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت سبزی وصیفی اختصاص داده می شود، ضرورت دارد دانش و تکنولوژی تولید بذر سبزی وصیفی در این استان بومی شود.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان
هرمزگان، ناصر حیدری پوری افزود: سالیانه بیش از 1 میلیون و 300 هزار تن انواع سبزی و صیفی از جمله پیاز، گوجه فرنگی، بادمجان، خیار و انواع فلفل دلمه ای در استان تولید می شود .
وی با اشاره به اینکه دولت برای تأمین بذر مورد نیاز بهره برداران هرسال هزینه زیادی می کند، تصریح کرد: تولید بذر سبزی وصیفی علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است .
حیدری پوری خاطر نشان کرد: برای اجرای طرح های مهم در بخش کشاورزی نقش مردم در سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت است .
وی تأکید کرد: در صورت علاقه مندی سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی آمادگی دارد برای تولید بذر سبزی وصیفی همکاری لازم را به عمل آورد.
دیدگاه تان را بنویسید