Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان:

تکنولوژی تولید بذر سبزی و صیفی در هرمزگان بومی می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با توجه به اینکه سالیانه بیش از 77 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت سبزی وصیفی اختصاص داده می شود، ضرورت دارد دانش و تکنولوژی تولید بذر سبزی وصیفی در این استان بومی شود.

تکنولوژی تولید بذر سبزی و صیفی در هرمزگان بومی می شود


به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان

هرمزگان، ناصر حیدری پوری افزود: سالیانه بیش از 1 میلیون و 300 هزار تن انواع سبزی و صیفی از جمله پیاز، گوجه فرنگی، بادمجان، خیار و انواع فلفل دلمه ای در استان تولید می شود .

وی با اشاره به اینکه دولت برای تأمین بذر مورد نیاز بهره برداران هرسال هزینه زیادی می کند، تصریح کرد: تولید بذر سبزی وصیفی علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است .

حیدری پوری خاطر نشان کرد: برای اجرای طرح های مهم در بخش کشاورزی نقش مردم در سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت است .

وی تأکید کرد: در صورت علاقه مندی سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی آمادگی دارد برای تولید بذر سبزی وصیفی همکاری لازم را به عمل آورد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید