Iranian Agriculture News Agency

هفت ماده غذایی برای افزایش قدرت مغز

ما حدود 100 میلیارد سلول در مغز خود داریم و تکنیک‌های بسیاری برای فعال نگه داشتن آنها وجود دارد، خواندن، آزمون‌های حافظه و حتی ورزش‌های فیزیکی می‌تواند سرعت روند پیری را در مرکز فرماندهی بدن تان کاهش دهد، اما با تغییر ساده در رژیم غذایی‌تان و خوردن هفت ماده غذایی می‌توانید ماده خاکستری و در نهایت قدرت مغز خود را افزایش دهید.

هفت ماده غذایی برای افزایش قدرت مغز


ما حدود 100 میلیارد سلول در مغز خود داریم و تکنیک‌های بسیاری برای فعال نگه داشتن آنها وجود دارد، خواندن، آزمون‌های حافظه و حتی ورزش‌های فیزیکی می‌تواند سرعت روند پیری را در مرکز فرماندهی بدن تان کاهش دهد، اما با تغییر ساده در رژیم غذایی‌تان و خوردن هفت ماده غذایی می‌توانید ماده خاکستری و در نهایت قدرت مغز خود را افزایش دهید.

به گزارش خبرنگار ایانا به نقل از Health24 ، شما به‌سادگی می‌توانید با تغییر رژیم غذایی خود ماده خاکستری مغز خود را افزایش دهید. با انتخاب هوشمند و خوردن این هفت ماده غذایی قدرت مغز خود را افزایش دهید.

ما حدود 100 میلیارد سلول در مغز خود داریم و تکنیک‌های بسیاری برای فعال نگه داشتن آنها وجود دارد، خواندن، آزمون‌های حافظه و حتی ورزش‌های فیزیکی می‌تواند سرعت روند پیری را در مرکز فرماندهی بدن تان کاهش دهد، اما با تغییر ساده در رژیم غذایی‌تان و خوردن هفت ماده غذایی می‌توانید ماده خاکستری و در نهایت قدرت مغز خود را افزایش دهید.


بلوبری

بلوبری‌ها سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند و تحقیقات نشان می‌دهد می‌تواند از دست دادن حافظه کوتاه‌مدت و حتی شروع بیماری آلزایمر و زوال عقل را به تأخیر بیاندازد. کاسه‌ای از بلوبری برای صبحانه نیز می‌تواند به فعال نگه داشتن مغزتان در طول روز کمک کند.


ماهی

اسیدهای چرب امگا3 برای سلامت مغز حائز اهمیت هستند و آنها را به وفور می‌توان در ماهی یافت کرد. رژیم غذایی غنی از این اسیدهای چرب با بهبود تمرکز، کاهش افت ذهنی و افزایش حافظه ارتباط مستقیم دارد. منابع خوب برای این ماده غذایی ماهی سالمون، قزل‌آلا، ماهی دودی و ساردین هستند.


کلم بروکلی

دو ماده مغذی حائز اهمیت در کلم بروکلی، ویتامین K و کولین است که به بهبود حافظه و عملکردهای شناختی کمک می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که این سبزی می‌تواند باعث کاهش سرعت شکستن انتقال‌دهنده عصبی "استیل کولین" شود که نقش مؤثری در حفظ تیز هوشی مغز ما دارد.


غلات کامل

مغز ما به‌طور دائم نیاز به انرژی دارد و غلات کامل با شاخص گلایسمی GI پایین مانند غلات کامل سبوس‌دار، نان و برنج منابع خوبی برای سوخت و ساز هستند. غلات کامل به آرامی گلوکز را آزاد و وارد جریان خون می‌کنند و منجر به فعال نگه داشتن ذهن برای مدت‌زمان طولانی‌تر می‌شود.


آجیل

مطالعات نشان داده‌اند آجیل‌ها منبع خوبی از ویتامین E هستند که می‌تواند به جلوگیری از زوال شناختی کمک کنند. بادام و فندق از منابع غنی ویتامین E هستند، همچنین گردو حاوی اسید آلفالینولنیک، یک اسید چرب امگا3 است که با بهبود حافظه ارتباط مستقیمی دارد.


آووکادو

آووکادو ممکن است یک میوه چرب باشد، اما یک چربی اشباع نشده که منجر به جریان سالم خون در مغز می‌شود. یک مطالعه جدید نیز نشان می‌دهد آووکادو به حفظ انعطاف غشای سلولی مغز کمک می‌کند. پس هیچ‌وقت از خوردن گواکامول خجالت نکشید. (هر نوع سسی که در تهیه آن از آووکادو به‌عنوان ماده اصلی استفاده شود، سس گواکامول ( Guacamole sauce ) نام دارد.)


شکلات تیره

خبر خوب برای عاشقان شکلات " chocoholics " که در میان ما هستند: شکلات تیره معدن طلایی از خواص آنتی‌اکسیدانی بسیار قوی است و شامل محرک‌های طبیعی مانند کافئین که می‌تواند تمرکز را بهبود بخشد./

A-950420-02

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید