Iranian Agriculture News Agency

استان یزد با مجوز پرورش 16هزار تن ماهی تیلاپیا و تکثیر 28میلیون قطعه ، به قطب تولید این ماهی ارزشمند تبدیل می‌شود.

یزد به قطب تولید ماهی تیلاپیای کشور تبدیل می‌شود

به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، رییس سازمان جهاد کشاورزی این استان در جریان بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد از مرکز ملی تحقیقات آبزیان آب‌های شور در شهرستان بافق و در جلسه کارگروه تیلاپیای استان با اشاره به این مطلب گفت: از سال 1397 با مجوز سازمان محیط زیست کشور یزد جزو چهار استان مجوز دار پرورش تیلاپیا قرار گرفته است که براساس آن سالیانه می‌تواند میزان 16هزار تن ماهی تیلاپیا را تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.

سیّد‌جمال سجادی‌پور با بیان اینکه استقبال سرمایه گذاران بخش خصوصی و همچنین پیگیری‌های مرکز ملی تحقیقات آبزیان آب های شور و شیلات ایران موجب شده تا 5گونه جدید از این ماهی در اختیار استان قرار داده شود افزود: همّت و اراده بهره برداران یزدی باعث شده تا کار خارق العاده ای در این زمینه صورت گیرد به گونه ای که در حال حاضر شاهد فعالیت واحد تولیدی هستیم که در سطح 230 مترمکعب توانسته است 43هزار قطعه ماهی تیلاپیا تولید و به بازار مصرف عرضه نماید یعنی تولید 200قطعه ماهی در یک مترمکعب آب که این موضوع اتفاقی شگرف به حساب می آید.

همچنین سیّد مسعود عظیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد در جریان این بازدید ضمن تقدیر از تلاش های صورت گرفته توسط دستگاههای ذیربط  و تولید کنندگان ماهی تیلاپیا بر لزوم راه اندازی تشکیلات خصوصی تولید کنندگان تیلاپیا و عزم جدی سرمایه گذاران این عرصه در جهت برند سازی، فرآوری و تبلیغ این محصول در بین آحاد جامعه تاکید نمود و اظهار کرد بدهی است که دولت به متصدیان این بخش وظیفه خود میدانند تا تمام تلاش خود را در جهت تکمیل زیرساخت ها و امکانات لازم برای استفاده از ظرفیت ها و فرصت های پیش آمده به عمل آورد.

برپایه این گزارش در جلسه کارگروه تیلاپیا استان که با حضور معاون استاندار، فرماندار بافق، رییس سازمان جهاد کشاورزی، نمایندگان سازمان شیلات ایران و مسئولین مرتبط از شرکت های گاز، برق، آب و همچنین تولیدکنندگان و بهره برداران بخش همراه بود مسائل و موانع پیش روی تولید کنندگان ماهی تیلاپیا مطرح و مقرر گردید با پیگیری ویژه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، فرماندار بافق و دستگاههای ذیربط مشکلات مطروحه مرتفع شود.

 در ادامه این برنامه شرکت کنندگان ضمن بازدید  از چند واحد تولید ماهی تیلاپیا در مراسم کلنگ زنی  مجتمع تولیدی تیلاپیا با ظرفیت تولید سالیانه 150 تن و تکثیر سه میلیون قطعه  ماهی با امکان فراوری و بسته بندی محصول شرکت کردند.

مقاومت بالا در برابر بیماری‌ها و در آب‌های دارای کیفیت پایین، سازگاری و آدابته شدن با شرایط متنوع زیست محیطی، قابلیت تبدیل ضایعات کشاورزی – دامی و آلی به پروتئین با کیفیت بالا، میزان رشد بالا و رشد آسان و سریع در پرورش متراکم از مزایای انتخاب تیلاپیا بعنوان بهترین ماهی تولید گوشت است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید