Iranian Agriculture News Agency

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت: در سال زراعی جاری از ۳۴۰هکتار زمین های کشاورزی استان ۱۸ هزار تن محصول پیاز برداشت شد.

 ۱۸ هزار تن پیاز از اراضی کشاورزی استان یزد برداشت شد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان یزد، محمد علی حاتمی زاده با بیان اینکه برداشت محصول پیاز در استان پایان یافت، افزود: متوسط عملکرد تولید این محصول ۵۷ تن در هر هکتار است و دربعضی از مزارع به ۱۰۰ الی ۱۵۰ تن در واحد سطح نیز رسیده است. وی با اشاره اینکه شهرستان ابرکوه از لحاظ تولید پیاز در استان مقام نخست را دارد، ادامه داد: از ۳۴۰ هکتار سطح زیرکشت این محصول در استان ، ۲۰۰ هکتار آن درشهرستان ابرکوه قرار دارد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی یزد، پیاز کار نمونه استان در سال زراعی جاری را اکبر قاسم زاده  ساکن محله « اردی» شهر مهردشت بخش بهمن ابرکوه دانست که با تولید ۱۵۲تن پیاز در هر هکتار به عنوان پیازکار نمونه استان به مدیریت هماهنگی ترویج جهادکشاورزی استان معرفی شد

وی ادامه داد : متوسط عملکرد تولید پیاز در این شهرستان ۷۳ تن در هر هکتار است که این کشاورز ابرکوهی توانست با رعایت اصول کاشت، داشت و برداشت و توجه به توصیه های کارشناسان بخش کشاورزی از هر هکتار ۱۵۲ تن پیاز برداشت کند

حاتمی زاده با اشاره به اینکه افت سطح آب های زیر زمینی و تدوام ۲دهه خشکسالی از جمله مشکل کشاورزان منطقه است از کشاورزان خواست برای تولید پیاز از طرح آبیاری نوین (تیپ ) استفاده کنند

شاین ذکر است محصول پیاز در استان بصورت  بهاره و پاییزه کشت می شود که در کشت پاییزه این محصول  در اوایل فروردین ماه کشت شده و برداشت آن از شهریور شروع و تا آخر آذرماه ادامه دارد؛ در کشت بهاره در مهرماه کشت می گردد و برداشت آن از اردیبهشت ماه تا خردادماه ادامه می یابد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید