Iranian Agriculture News Agency

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت شکوفه بهار نارنج از باغ های مرکبات گیلان آغاز شده و عطر این محصول برای فروش نوبرانه در بازارهای گیلان پیچیده است.

پیچش عطر بهار نارنج در بازارهای گیلان

به گزارش خبرنگار ایانا در استان گیلان، منوچهر پارسافر ضمن اعلام این خبر گفت: برداشت شکوفه بهار نارنج در بیش از ۱۱ هزار هکتار باغ مرکبات گیلان آغاز شد.

وی افزود: پیش بینی می‌شود باغداران گیلانی امسال ۴۳۰ تن شکوفه بهار نارنج به ارزش ۱۰۷ میلیارد ریال برداشت کنند.

پارسافر با بیان اینکه سال گذشته ۳۰۰ تن بهار نارنج در باغات مرکبات گیلان برداشت شد، ادامه داد: افزایش ۱۳۰ تنی برداشت شکوفه های بهار نارنج  در سال جاری به دلیل وسعت باغات است.

وی با اشاره به اینکه زنان روستایی فعالیت زیادی در برداشت این محصول دارند، تصریح کرد: با انجام این کار درآمد خوبی نصیب خانوارهای روستایی می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: شکوفه های بهار نارنج از بازار پسندی بالایی برخودار است و علاوه بر بازارهای گیلان در بازار استان‌های همجوار نیز فروخته می‌شود.  

وی افزود: رودسر، لنگرود، املش، لاهیجان و تالش مهمترین مناطق رویش شکوفه های بهار نارنج در گیلان است.

از شکوفه های بهار نارنج در پخت مربا، عرق بهار نارنج، دم نوش و شربت استفاده می‌شود علاوه بر این فرآورده‌های خانگی، شکوفه‌های بهارنج توسط کارخانجات صنعتی نیز خریداری می‌شوند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید