Iranian Agriculture News Agency

تولید بیش از ۵۵ هزار تن مرغ از ابتدای سال در گیلان

تولید بیش از ۵۵ هزار تن مرغ از ابتدای سال در گیلان

به گزارش خبرنگار ایانا در گیلان، صالح محمدی بابیان اینکه از ابتدای سال جدید تاکنون حدود ۲۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان گیلان انجام‌شده است، بیان کرد: بر این اساس شاهد رشد 3.4 درصدی نسبت به سال گذشته در مدت مشابه هستیم.

محمدی بابیان اینکه ۹۳۰ مرغداری در حال حاضر در استان گیلان مشغول فعالیت هستند، گفت: استان گیلان  رتبه سوم تولید گوشت و مرغ را در کشور دارد.

محمدی بابیان اینکه روزانه ۵۳۰ تن مرغ گرم در گیلان تولید می‌شود ،افزود:به‌طور میانگین روزانه ۲۶۵ تن مرغ گرم به خارج استان  توزیع‌شده است و مابقی آن در بخش کارخانه‌ها فرآوری و داخل استان توزیع است .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان در خصوص میزان تولید گوشت مرغ از ابتدای سال تا امروز گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در سراسر استان تولیدشده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید