Iranian Agriculture News Agency

از سوی سازمان دامپزشکی؛

ایانا-کشاورزی: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد وعملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه‌های طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.

ضوابط و معیارهای جدید بهداشتی گوشت مرغ اعلام شد

سازمان دامپزشکی کشور به منظور تکمیل برنامه ملی کاهش سالمونلا و در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولیدکنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد و عملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ برنامه‌های جدید بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه‌های طیور با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ را اجرا می‌کند.

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان امروز با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد وعملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال ۹۸ با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه‌های طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.

۱- افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط ۲ از ۱۲ ماه به ۱۵ ماه.

۲- درج رتبه A روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغ‌های کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط ۲

۳- اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاه های دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاه‌ها به مدت ۶ ماه؛

۴- اقدام دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاه‌های عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاه‌های دارای خط ۲

برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامه‌های ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخش‌های غیردولتی و نهادهای علمی ارج می‌نهد؛ لذا از تمام تشکل‌ها، اتحادیه‌ها، انجمن‌های صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید