Iranian Agriculture News Agency

مرکز آمار:

ایانا-کشاورزی: شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‎های صنعتی کشور در بهار ١٣٩٧ به عدد ٢٦٤,٠٤ رسید که ٢.٨٧ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) و ١٤.٦١ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است.

تورم تولید محصولات گاوداری‌های صنعتی 12.98 درصد شد

بیشترین افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل نیز با ٣٤,٢٢ درصد، مربوط به قلم "گوساله نر زیر چهار ماه" است. درصد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به بهار ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به بهار ١٣٩٦، ١٢.٩٨ درصد (تورم سالانه) است.

به گزارش ایانا به نقل از مرکز آمار ایران، شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‎های صنعتی کشور در بهار ١٣٩٧ به عدد ٢٦٤,٠٤ رسید که ٢.٨٧ درصد نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) و ١٤.٦١ درصد نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه)، افزایش داشته است.

در فصل مورد بررسی شاخص تمامی اقلام با افزایش مواجه بوده است. در این میان، شاخص «گاو تلیسه»، با ١٥,٧٩ درصد بیشترین افزایش را نسبت به فصل قبل داشته است. بیشترین افزایش نسبت به فصل مشابه سال قبل نیز با ٣٤.٢٢ درصد، مربوط به قلم «گوساله نر زیر چهار ماه» است. درصد تغییر شاخص در چهار فصل منتهی به بهار ١٣٩٧ نسبت به چهار فصل منتهی به بهار ١٣٩٦، ١٢,٩٨ درصد (تورم سالانه) است.

شاخص اقلام اصلی

شاخص گاو تلیسه در بهار ١٣٩٧ به ١٦٥,٦٦ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ١٥.٧٩ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٠٨/٢٤ درصد افزایش نشان می‎دهد.

شاخص گاو شیری در بهار ١٣٩٧ به ١٤٣,٩٩ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ٢.٥٥ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٧.٧٤ درصد افزایش داشته است.

شاخص گاو نر داشتی در بهار ١٣٩٧ به ٢٠٦,٠٤ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ١١.٢٧ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل١٨.٢٣ درصد افزایش نشان می‎دهد.

شاخص گوساله پرواری در بهار ١٣٩٧ به ٣١٧,٤٨ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ٥.٤٢ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٦.٣١ درصد افزایش داشته است.

شاخص گاو حذفی شیری در بهار ١٣٩٧ به ٣٨٥,٢٣ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ٣.٦٦ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٨.١١ درصد افزایش نشان می‎دهد

شاخص گوساله نر زیر چهار ماه در بهار ١٣٩٧ به ٢٣١,٩٢ واحد رسیده است که در مقایسه با فصل قبل ١٤.٥٥ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ٣٤.٢٢ درصد افزایش نشان می‎دهد.

شاخص شیر در بهار ١٣٩٧ به ٢٥٣,٩١ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ١.٣٤ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٢.٧٩ درصد افزایش نشان می‎دهد.

شاخص کود در بهار ١٣٩٧ به ٣٢٨,٧٦ واحد رسیده که در مقایسه با فصل قبل ٢.٨٠ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل ١٩.٤٦ درصد افزایش نشان می‎دهد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید