اعلام بسته حمایتی تولید دانه های روغنی توسط جهاد کشاورزی

اعلام بسته حمایتی تولید دانه های روغنی توسط جهاد کشاورزی

مجری کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تامین بذر، ماشین های کشاورزی، خرید تضمینی و پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان، بیمه محصول کشاورزان و پرداخت وام 25میلیون ریالی برای هر هکتار از بسته های حمایتی این وزارت خانه برای رونق تولید دانه های روغنی در کشور است

کدخبر: 33637


مجری کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تامین بذر، ماشین های کشاورزی، خرید تضمینی و پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان ، بیمه محصول کشاورزان و پرداخت وام 25میلیون ریالی برای هر هکتار از بسته های حمایتی این وزارت خانه برای رونق تولید دانه های روغنی در کشور است .

به گزارش ایانا، علیرضا مهاجر روز یکشنبه در دومین روز از نشست معاونان بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان های سراسر کشور در ساری گفت: امسال با وجود مشکلات مالی و اعتباری، دولت برای توسعه کشت دانه های روغنی در کشور 3 هزار میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته است .

وی تصریح کرد: تامین روغن و کنجاله مورد نیاز کشور با اجرای طرح های حمایتی تولیدی دانه های روغنی در دستور کارجدی دولت یازدهم قرار گرفته است .

وی افزود : تولید دانه روغنی کلزا امسال به 70 هزار تن رسید که این مقدار نسبت به پارسال که 45هزار تن بود 60 درصد افزایش نشان می دهد .

مهاجر با اشاره به این نکته که افزایش سه برابری کشت کلزا و تحقق اقتصاد مقاومتی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است، اظهار داشت :چالش های پیش روی کشت این محصول به دقت مورد بررسی قرار گرفته است .

مهاجر گفت: بیشترین تولید کلزا در کشور به سال زراعی86 با 320 هزار تن و کمترین آن به سال 94 با 45 هزار تن، مربوط می شود .

به گفته وی از آنجایی که حدود 85 درصد دانه روغنی کلزا وارداتی است ، وزارت جهاد کشاورزی دولت تدبیر و امید به تولید و خرید و بازرگانی این محصولات اهمیت خاصی قایل شده است .

مهاجر از تولید 360 هزار تن سویا در سال جاری خبر داد و در مورد کشت افتابگردان گفت: تنوع کشت آفتابگردان و برداشت در بازه زمانی کوتاه مدت این محصول نیز مورد توجه قرار گرفته است .

وی با اشاره به اینکه تا دو سال قبل کشت آفتابگردان به ندرت صورت می گرفته است، بیان داشت: امسال 30 هزار هکتار دانه روغنی آفنابگردان کشت شده است .

مشاور وزیر و مجری کشت دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی کشت دانه روغنی گل رنگ را از دیگر برنامه های جدی این وزارت خانه اعلام کرد و گفت: برای نخستین بار 8هزار هکتار از زمین های استان های فارس و اصفهان زیر کشت این محصول رفته است .

کلزا از گیاهان روغنی است که دانه آن حاوی 40 تا 45 درصد روغن و 25 تا 35 درصد پروتئین است .

آبیاری میکرو، الگوی کشت، عملکرد مکانیزاسیون و بررسی عملکرد و مشکلات جهاد کشاورزی در تولید محصولات مختلف کشاورزی از جمله دانه روغنی کلزا، چغندر قند ، گندم، جو، ذرت ، سیب زمینی، پیاز، پنبه از عنوان ها و برنامه های نشست دو روزه معاونان بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی کشوراست که از روز گذشته در ساری آغاز شد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید