Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: کشتار غیر مجاز دام ها موجب افزایش خطر شیوع تب کریمه کنگو می شود.

جلوگیری از ابتلا تب کریمه کنگو با کنترل کنه‌ها در دامداری‌ها و عدم کشتار غیرمجاز دام‌ها

به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، فراشه تصریح کرد:  با توجه به گرم شدن هوا و نزدیک شدن به فصل تابستان و افزایش خطر شیوع بیماری تب کریمه کنگو و نظر به اینکه، گزش کنه شایع ترین راه انتقال بیماری تب کریمه کنگو است، سمپاشی همزمان بدن و جایگاه دام به ویژه در فصل فعالیت کنه‌ها مهم ترین راه پیشگیری از بیماری است .

 وی خاطرنشان کرد: با روش‌های بهسازی جایگاه دام برای جلوگیری از تخم گذاری و تکثیر کنه‌ها، جمع‌آوری و خروج کود و فضولات دامی و ذخیره‌سازی اصولی آن‌ها خارج از دامداری، عدم خرید دام از دامداری های غیر بهداشتی، ذبح دام‌ها به صورت بهداشتی و تحت نظارت شبکه دامپزشکی، می توان در حد قابل قبولی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داد.

فراشه در پایان اظهار داشت: همچنین عوامل کشتارگاه دام شهرستان نیز ملزم به رعایت اصول حفاظت فردی از قبیل استفاده از لباس و دستکش می باشند  و از انجا که خطر سرایت بیماری در گوشت تازه بیشتر است  لاشه های کشتاری اعم از دام سبک و سنگین به مدت 24 ساعت به عنوان پیش سرد نگه داری می شوند 

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید