Iranian Agriculture News Agency

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه:

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

ظرفیت تولید بوقلمون در استان ۷۰۰ تن در سال است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت بوقلمون در استان کرمانشاه ۷۰۰ تن در سال بوده و این میزان تولید با توجه به استقبال تولیدکنندگان جهت تاسیس واحد‌های جدید  پرورش بوقلمون در حال توسعه است.

شهریار قاسمی با بیان اینکه ۱۶ واحد پرورش بوقلمون صنعتی در استان فعال است افزود: از این تعداد ۱۴ واحد گوشتی با ظرفیت ۷۲ هزار و ۶۱۲ قطعه و ۲ واحد بوقلمون مولد بومی با ظرفیت ۴۵۰۰ قطعه در حال فعالیت هستند.

قاسمی سپس به شهرستان های عمده در پرورش بوقلمون پرداخت و خاطرنشان کرد: شهرستان های روانسر، کرمانشاه، کنگاور، سنقر، صحنه و سرپل ذهاب بیشترین واحدهای پرورش بوقلمون استان را در اختیار دارند.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید